arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3684
EURO
34,9598
ALTIN
2.325,27
BIST
9.079,97
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Parçalı Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C

BABA OĞUL 28 YILDA, ÇİN MUTFAĞINI BODRUM’A SEVDİRDİ…

BABA OĞUL 28 YILDA, ÇİN MUTFAĞINI BODRUM’A SEVDİRDİ…
15 Ağustos 2017 19:34
A+
A-

Bodrum’un ilk Çin Lokantası olarak, dünyanın en uzak köşelerindeki lezzetleri bu güne kadar Bodrum’a gelen yerli yabancı binlerce turiste sunan Red Dragon,  yenilenen yüzüyle ve menülerine kattığı lezzetlerle gelenlerin vazgeçilmez mekanlarından biri oldu.

1989 yılında Haşim Işık tarafından kurulan mekânın en önemli özelliği, kusursuz bir hizmet ve müşteri memnuniyeti odaklı bir işletmeye sahip olması. Bunun yanı sıra, güleryüzlü personeli ile uzun yıllar çalışmanın avantajını yaşayan Red Dragon, 12 ay turizme katkıda bulunmak amacıyla son yıllarda yaz kış verdiği hizmetle de, lezzet ve hizmet kalitesini kulaktan kulağa yayılmasını sağlıyor.

Gümbet’te 2, Marina bölgesinde 1 olmak üzere Bodrum’da 3, İzmir’de de 1 şubesi bulunan mekân, genç işletmeci Tolga Işık’ın elinde daha dinamik bir anlayışla, gün geçtikçe gelişimini devam ettiriyor. Uzun süre aynı menü ve dekorasyonla hizmet veren mekanda, sezon öncesi küçük değişiklikler yaapaan, menüye yeni lezzetler ekleyen Tolga Işık, henüz çok yakın zamanda yaptıkları bu değişiklikle, müşterilerinin mekanlarından övgülerle ayrıldıklarını ve duydukları memnuniyeti dile geitrdiklerini belirtiyor. Özellkle yabancı turistlerin daha yoğun tercih ettikleri Çin mutfağını, yerli müşteriye de sevdirdiklerini ifade eden Tolga Işık; “Bu sezon beklentimizi üzerinde yerli misafirimiz oldu. çevremizdekileri de şaşırtan bu durum, bizim için de iyi bir gösterge oldu. Çin mutfağından gelen eşsiz lezzetleri çoğaltarak misafirlerimizin beğenisine sunduk. Menümüz kısıtlı olmadığı için, tatilleri boyunca menümüzden seçtiği yiyecekleri bir yiyen, farklı bir lezzeti tatmak için tekrar bizi tercih ediyor. Bunda uzun yıllar bizimle çalışan personelimizin de büyük etkisi olduğunu düşünüyorum. Zira geçtiğimiz yıllarda bize gelen ve personelimizle yakaladığı doğru iletişim sayesinde Bodrum’a geldiklerinde yeniden gelerek, kendilerini hatırlatıyorlar. Bu da bizim için gurur kaynağı.” dedi.

Günümüzde yerli yabancı Ünlülerin uğrak yeri haline gelen Red Dragon Restoran zincirinin kurucusu Haşim Bey’in Oğlu Tolga Işık, babasından öğrendiği iletişim ve işletme tekniklerini, günümüze de uyarlayarak, Red Dragon markasının daha enerjik, daha güncel olarak büyütmek için gece gündüz çalışıyor. Olur Turizm bünyesinde bulunan Red Dragon’un işletmesine gelene kadar, kendi restoranlarında her alanda stajını yapan Tolga Işık Red Dragon markasını daha da yücelteceğini, gerek menüleriyle gerek dekoruyla, kendilerini tercih edenlere verdikleri hizmette, “hep daha iyisi mümkün” sloganıyla daha iyiyi sunmanın hedefleri olduğunu söyledi. Yeni oluşturdukları menülerinde “Şefe Özel Çin Yemekleri” başlığında ekledikleri yeni lezzetleri Özel Soslu Bıldırcın, Deniz Tarağı, Çin Usulü Sülün Ve Kızarmış Özel Soslu Keklik ile lezzet beklentisinde çıtayı yükselttiklerini belirten Tolga Işık, özellikle Sushi konusunda da yeni ekledikleri lezzetlerde iddialı olduklarını, gelen misafirlerinin seçtikleri lezzetlerde de bu iddialarının ne kadar ddoğru olduğunun birer kanıtı olduklarını dile getirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.