arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5874
EURO
34,7793
ALTIN
2.506,64
BIST
9.693,46
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Hafif Yağmurlu
12°C
Bodrum
12°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
21°C

BODRUM’UN BAŞARI KAYNAĞI BAL MEZUNİYET TÖRENİNİ YAPTI…

BODRUM’UN BAŞARI KAYNAĞI BAL MEZUNİYET TÖRENİNİ YAPTI…
7 Haziran 2017 07:20
A+
A-

Bodrum’da başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Bodrum Anadolu Lisesi’nin (BAL) 2016-2017 eğitim öğretim yılı mezuniyet gecesi dün akşam görkemli bir şekilde okul yerleşkesinde yapıldı.

Bodrum Anadolu Lisesi’nin 2016-2017 eğitim öğretim yılında mezun ettiği 12. sınıf öğrencileri için dün akşam saatlerinde okul yerleşkesinde devasa ve görkemli bir mezuniyet gecesi yapıldı. 19:00’da başlayan ve gece 23:30’a kadar süren mezuniyet gecesi açılışında okul öğrencilerinin ve öğretmenlerinin hazırlamış olduğu müzik grupları yer aldı. Lazer şovlar, görsel efektler, volkanlar ve konfetilerle süslenen mezuniyet gecesi okul öğrencilerin hazırlamış oldukları slayt şov gösterileriyle devam etti. Gece sonunda okul müdürü Oğuzhan Oymak’ın yaptığı esprili konuşma büyük alkış alırken, gece kep atımıyla sona erdi. Yaklaşık 800 kişinin katıldığı gecede bazı velilerin çocuklarının mezun olmasının verdiği gururla ağladıkları görüldü.

“YÖNETİCİLERİN BÖYLE ESPRİLİ KONUŞMALAR YAPMASI ÖZLEMİMİZDİ”

Velilerden Mehmet Orkun “Muhteşem bir geceydi, akrabalarımız ve misafirlerimizle oğlumuzun mezuniyet gecesine geldik. Biz daha öncesinde bu kadar eğlenceli bir mezuniyet geçirmemiştik. Özellikle Oğuzhan beyin yapmış olduğu konuşma harikaydı. Ülkemizde üst düzey yöneticilerin böylesine esprili konuşmalar yapması büyük özlemimizdi. Okul idaresine, hocalarına ve tüm personeline çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Bu sene Bodrum Anadolu Lisesinden mezun olan ve aynı zamanda okul başkanı da olan Baran Öksüz ise “Bizler bu okula gelebilmek için çok çalışıp, çokça çaba sarf ettik. Bu okula gelebilmeyi başardık. Bizim için bu okul belkide bir dönüm noktası oldu. Okulca aldığımız başarılar, bizim üstümüze verilen emek bizim gururumuz oldu. Bizlerde inşallah öğretmenlerimizin bize verdiği emeği ve sevgiyi karşılıksız bırakmayacağız.” dedi.

Öğrencilerin ve velilerin okuldan mutlu ayrıldıkları gözlendi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.