arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5490
EURO
34,7341
ALTIN
2.492,91
BIST
9.524,59
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
19°C
Bodrum
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
13°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Açık
23°C

AK PARTİ BODRUM KONGRESİ ARALIK AYINDA YAPILACAK…

AK PARTİ BODRUM KONGRESİ ARALIK AYINDA YAPILACAK…
14 Kasım 2017 10:34
A+
A-

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete ilçe teşkilatlarının kongre sürecine ilişkin bir televizyon kanalında açıklamalarda bulundu.

İl Başkanı yaptığı açıklamada şunları ifade etti.

“Daha önce Dalaman, Kavaklıdere, Seydikemer, Yatağan ve Marmaris ilçelerimizde mevcut ilçe başkanlarımızla devam kararı alıp kongrelerini gerçekleştirmiştik. Geriye kalan 8 ilçemizden de 3 tanesiyle daha devam etmeye karar verdik. Bu ilçelerimizden Ula’da İsmail Akkaya ile Datça’da Mehmet Cennet ile Fethiye’de Kadir Sarıhan ile devam edeceğiz. Yani mevcut ilçe başkanlığı görevini yürütmekte olan arkadaşlarımızla kongrelerimizi gerçekleştireceğiz.

Geri kalan dört ilçemizde ise genel merkezimizde yapılan mülakatlar sonucunda yeni adaylar belirlendi. Adaylarımız Ortaca ilçemizde şu anda il yönetim kurulu üyeliği yapmakta olan Hakan Fevzi İlhan, Köyceğiz’de ilçemizde daha önce ilçe başkanlığımızı yapmış olan Şahan Şahan, Milas ilçemizde il yönetim kurulu üyeliği yapmış arkadaşlarımızdan Abdullah Kıbrıslı , Bodrum ilçemizde ise hali hazırda ilçe siyasi ve hukuki işler başkanlığı görevini yürütmekte olan Ömer Özmen’ oldu. Menteşe ilçemiz ile ilgili ise önümüzdeki günlerde bir açıklama yapacağız. . Dedi.

İlçe Kongreleri Aralık ayı sonunda tamamlanıyor…

İl Başkanı Kadem Mete kongre takvimine ilişkin ise şöyle konuştu.
“Kongre takvimi de buradan sizlerle paylaşmak istiyorum. Aralık ayı içerisinde bütün kongrelerimizi tamamlamış olacağız. 8 Aralıkta Ortaca ve Köyceğiz ilçelerimizde kongrelerimizi yapacağız. 9 Aralık Cumartesi günü Ula ilçemizde, 10 Aralık Pazar günü Milas ve Bodrum ilçelerimizde, 23 Aralık Cumartesi günü Datça, 24 Aralık Pazar günü Fethiye ilçelerimizde kongrelerimizi yapacağız. Yine Menteşe ilçemizin kongresi de mutlaka Aralık ayı içerisinde yapılacaktır. Böylelikle 2017 yılı içerisinde İl kongresi hariç bütün kongrelerimizi tamamlamış olacağız.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.