arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5687
EURO
34,9734
ALTIN
2.424,93
BIST
9.722,09
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
21°C
Bodrum
21°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
23°C
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
27°C

AK PARTİ MUĞLA TEŞKİLATLARI KADEM METE İLE DEVAM DEDİ…

AK PARTİ MUĞLA TEŞKİLATLARI KADEM METE İLE DEVAM DEDİ…
30 Ocak 2018 10:51
A+
A-

AK Parti Menteşe İlçe Binasında toplanan Muğla ilçe başkanları il başkanı Kadem Mete’ye tam destek verdi.

Gündemde olan bazı konularda açıklama yapmak ve  kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla Menteşe ilçe başkanlığında yapılan toplantıda bir araya gelen AK Parti Muğla ilçe başkanları il başkanı Kadem Mete ile fotoğraf çektirip, birlik beraberlik mesajı verdi.

Yapılan ortak basın açıklamasında açıklamada şöyle denildi;

“Bilindiği üzere, Ak Parti, kuruluşundan bu yana milletin teveccühü ile, girdiği her seçimi kazanmış kimsesizlerin sesi olmuş ve her şeyden önemlisi de kardeşliğin partisi olmuştur.  Gerek genel siyaset anlayışı ile, gerek parti içi işleyişi ile ve gerekse de milletin gönlünde yer edinmesiyle Türk siyasi tarihine adını altın harflerle yazdırmıştır.
Öyle ki partimiz sadece Türkiye’mizde değil çoğu ülkede örnek alınmış, böylesine güçlü bir teşkilatın nasıl kurulduğu sorusu herkesçe merak konusu olmuştur.  Bizler burada Ak Parti Muğla İlçe Başkanları olarak ifade etmek istiyoruz ki bizim birlik ve beraberliğimiz, vatan ve millet sevgimiz, dünyanın neresinde bir mazlum varsa onun yanında olma arzumuz en büyük güç kaynağımızdır.
Bakınız son günlerde şanlı tarihimize yeni bir destan olarak yazılacak olan AFRİN operasyonu ile Türkiye yine mazlumun yanında olmuştur. Orada yaşayan mazlumlar Türk askerini “Vefalı Türk Geldi” diyerek karşılamaktadır. Şükürler olsun ki, bildiri yayınlayarak, milletimizin aklını karıştırma çabası içerisinde olanlara, oradaki terör örgütlerine kol kanat germe derdinde olanlara milletimiz fırsat vermemiştir.   Bizler şehadet derdi ile kol kola mücadele eden  askerlerimize  kolaylıklar diliyoruz. Buradan bir kez daha ifade etmek isteriz ki milletimizin ve tüm mazlumların duası onlarla beraberdir.
2019 yolunda partimizin başlatmış olduğu kongre sürecinde Muğla’mız tüm ilçe kongrelerini tamamlamış durumdadır. Sırada il başkanlığı kongremiz var. İlBaşkanımız Sn Kadem Mete’nin de ifade ettiği üzere 10 şubat 2018  Cumartesi günü saat 13.00 de Menteşe Spor Salonunda Sn Başbakanımız Binalı Yıldırım Beyin teşrifleri ile il kongremizi gerçekleştireceğiz.
Bizler burada 13 ilçe başkanı olarak Genel Merkezimizce İl Başkanlığı görevine tekrar aday gösterilen İl Başkanımız Kadem Mete’nin yanında olduğumuzu ifade etmek istiyoruz.
Gerek partimiz için, gerek Muğla’mız için hiçbir mücadeleden çekinmeyen, teşkilatımızın değişik kademelerinde görev yapmış olan ve ilçe başkanlığı gibi önemli bir görevi 7 yıl boyunca üstlenmiş olan İl Başkanımızın Genel Merkezimizce aday gösterilmesi bizleri çok mutlu etmiştir.   Umut ediyoruz ki 10 Şubat günü Muğla’mızda bir demokrasi şöleni yaşanacaktır. Sayın Başbakanımızın katılımları ile gerçekleşecek olan kongremize tüm partililerimizi ve vatandaşlarımızı bekliyoruz.
Gerçekleştireceğimiz İl kongremizin ardından uyum içerisinde çalışan bir teşkilat ile yollara revan olacağız. Cumhuriyetimizin 100. Yılına giderken çok önemli bir durak olan 2019 seçimlerini yine milletimizin teveccühü ile kazanan Türkiye’ye olacaktır. Yerel yönetimlerde Muğlalı vatandaşlarımızın taleplerini çok iyi biliyoruz. Belediye hizmetlerinden kaynaklanan ve vatandaşımıza çile olan tüm sorunların ortadan kaldırılması için mücadele edeceğiz. Her bir vatandaşımızın elini sıkacak, ve onların desteği ile Muğla’mızı 2023’e taşıyacağız
Bizler tüm Muğlalı vatandaşlarımızı 10 Şubat günü kongre şölenimize, Sayın Başbakanımız ile kucaklaşmaya davet ediyoruz.
İl Kongremizde İl Başkanımız Kadem Mete’ye başarılar ve kolaylıklar diliyoruz.  Katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.