arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3656
EURO
34,9702
ALTIN
2.326,16
BIST
9.079,97
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Parçalı Bulutlu
24°C
Bodrum
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

AKŞENER SEÇİM STARTInı MUĞLA’DAN VERDİ…

AKŞENER SEÇİM STARTInı MUĞLA’DAN VERDİ…
21 Nisan 2018 11:28
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kısa süre önce İYİ Parti’ye katıldığını açıklayan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi’ye parti rozetini takmak üzere Fethiye’de vatandaşlarla bir araya geldi. Düzenlenen etkinlikte yaklaşık 20 bin kişi, hep birlikte “Cumhurbaşkanı Meral Akşener” tezahüratları yaptı.

AKŞENER, FETHİYE VE MUĞLA’DA ‘CUMHURBAŞKANI AKŞENER’ DİYE KARŞILANDI

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi’nin kısa bir tanıtımıyla başlayan program, Fethiye İYİ Parti İlçe Başkanı Suat Aybek’in, açılış konuşması ile devam etti.

“Bugün Türkiye tarihinin ilk kadın Cumhurbaşkanının yolunda atılan tarihi bir adıma şahitlik ediyoruz. Yolumuz açık olsun. Biz hangi partide olursak olalım rozet taşımayız. Bizim hizmetimiz Fethiyelileredir. Bizim için hayat görevini başarmaktan ibarettir. 99’dan bu yana bize destek veren arkadaşlara bu meydandan teşekkür etmek istiyorum.” diyerek, sözlerine başlayan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi şunları söyledi;

“Bu milletin sağı solu belli olmaz. Aynı bugünkü gibi medya tek kişinin elindeydi ama kaybettiler. 2002’de muhtar olamaz denen Sayın Cumhurbaşkanı nerelere geldi. Şimdi sıra bizde, Sayın Meral Akşener’de. Korkunun ecele faydası yok. 2002’den beri muhalefetteyim ben. Ben sizin adınıza söz veremem ama Allah bizi iktidara getirirse ilk elimizi atacağımız büyük şehir yasası olacak. Seçim şartlarının eşit olmadığı ortada ancak biz kazanacağız. İyiler kaybetmez. Cuma hutbesini kendini kalkan edip “Tabii ki yakınlarımı gözeteceğim” demeyeceksin. Şimdi  bu aralar da ‘Reis’ lafına taktım. Onların geldiği yere bakarsan mücahit demek lazım Erdoğan’a.”

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi’nin konuşmasından sonra sahneye davet edilen İYİ Genel Başkanı Meral Akşener ise; “Öncelikle bu meydanda bizlerle beraber olan, bize destek olmak için genciyle yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle, çok değerli kardeşlerim ile buna vesile olan çok değerli kardeşim Behçet Saatçi’ye teşekkür ediyorum, Allah hem onlardan hem de sizlerden razı olsun” diyerek, tüm Fethiyelileri selamladı.

“EVLERİNİ ÖZLEMİŞLERDİR, EVLERİNE GÖNDERECEĞİZ”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener; “Bu meydanı dolduranların ne anlama geldiğini biliyorum. Çalışanların tereddüt ettiği ülkede, OHAL’in devam ettiği ülkede cesurlar hareketi bu meydanı doldurdu. Aynı 1919’da olduğu gibi sizin iradenizle, sizin duruma vaziyet etmenizle, sandıkta evlerine göndereceğiz. Şimdi bakın, farkında değiller çok yoruldular. Eşleri özledi, torunları özledi, çocukları özledi. 16 senedir yoruldular. Çeneleri düştü, konuştukça Türkiye batıyor. Bu arkadaşları evlerine göndereceğiz. 2 buçuk yıldır bağırıyorlar, Başbakan Meral diye… Yapmayın üzülüyorlar. 2 Başbakan değişti, şimdi de Cumhurbaşkanı değişecek sayenizde…”

“ABİLERİN BU KADAR KORKTUĞUNDAN HABERİM YOKTU”

“24 Haziran’da bir seçim kararı açıkladı. Açıklayan kim Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan, dile getiren kim? Saray’ın küçük ortağı Bahçeli… Abilerin bu kadar korktuğundan bu kadar haberim yoktu. Dün abiler ikiledi. Bizim için mesele değil, hazırız. İddia ediyorum en hazır parti biziz… Darbelerden sonra sıfırdan kuruldular. Hepsi grup kurarak parti kurdular. Birçok ilde, ilçede teşkilatımız var. İnşallah buralardan milletvekili çıkaracağız. İYİ Parti hiçbir partinin devamı, kardeşi, yandaşı değildir.

“GÖK KUBBEYİ BAŞINIZA YIKARIM”

“Bu milletin mensuplarının kurduğu, kurdurduğu yapıdır. Herkesi kucaklayan partidir. Onun için bizi durdurmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Buradan abidik gubidiklere alışmışlara sesleniyorum ayağınızı denk alın. İYİ Parti’nin seçimlere girmek için hiçbir şartı eksik değildi. Eğer engel olmaya kalkarsanız bende Meral Akşener’sem o gök kubbeyi başınıza yıkarım.” Biz çiftçimizle ittifak yapıyoruz. Biz çocuğuna her türlü gayreti gösterip okutup 4 sene sonra iş bulamayan anne ve babalarla ittifak yapıyoruz. Biz pancar işçisi şeker işçisiyle ittifak yapıyoruz. Biz ilginç isimli vakıflarda tacize tecavüze uğrayan mağdurlarımızla ittifak yapıyoruz.

“25’İNDE KABUSTAN UYANACAĞIZ”

Ve biz bugün bu meydandan uyum yasaları nasıl çıkacak derken biz Seçim kampanyasını başlattığımız Fethiye’de sizlerle ittifak yapıyoruz ve seçimi başlatıyoruz. Allah’ın izniyle 25 Haziran’da bir düşünün balkon konuşmasında bir abi yanında bakanları yandaş inşaat şirketleri tabii damatlar… Böyle bir konuşma düşünün. Bir Başka balkon konuşması düşünün yanımda Behçet Başkan gibi başkanlarımız, aranızdan kadınlar, gençler, erkekler ve çocuklarla yepyeni yüzlerle sizin için çalışmaya ant içmiş kadroyla. Birleştirici kutuplaştırmayan bir dille siyaset yapmayı görev bilmiş bir cumhurbaşkanı. 25’inde bu kâbustan uyanacağız…”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, miting sonrası İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanlığı binasının açılışını yaptı.

“ERKEN SEÇİM KARARINI İYİ PARTİ KORKUSUNDAN ALDILAR”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DP’den İYİ Parti’ye geçen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi’ye rozet takma töreninin ardından partisinin İl Başkanlığı binasının açılışını yapmak üzere Muğla’nın merkez ilçesi Menteşe’ye geldi. Açılış konuşmasını yapan İYİ Parti İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ, konuşmasının ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i kürsüye davet etti.

Alana gelen ve parti otobüsü üzerinden halka seslenen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, şunları kaydetti: “OHAL’de, 24 Haziran’da bir seçim kararı alındı. Bu karar İYİ’lerin önünü kesmek için alındı. Ama biz demirden korksaydık trene binmezdik. Bu abilerin korktuğunu biliyordum da bu kadar korktuklarından haberim yoktu. Korku dağları sardı ve siyaset istismarcıları her türlü hileyi hurdaları yapmayı göze aldılar ama yapamayacaklarını bildikleri için bir an evvel, paldır küldür seçime gidelim de İYİ Partililer hazırlıksız yakalansın dediler. Ama yine aldandılar. Bu tek adam sistemine gidişin ne kadar problemli olduğunu söz gördünüz. 16 Nisan’dan bugüne kadar hani Türkiye uçacaktı, kaçacaktı, aşacaktı. Hani Türkiye’de OHAL kalkacaktı? Hani Türkiye’de her şey yolunda gidecekti?”

“DÜRÜSTÇE, ERKEKÇE ‘BEN BU KADINDAN, PARTİSİNDEN KORKUYORUM’ DESENE”

“Pinokyo gibi burunlarınız uzadı hepinizin. Dürüstçe, erkekçe ‘Ben bu kadından, partisinden korkuyorum’ desene. Korku dağları sardı. Bugün Türkiye’de büyük bir yönetim boşluğu var. Şimdi ’24 Haziran’dan sonra bu işler bitecek’ diyor. Bu ülkede yönetim boşluğu var ki OHAL var. FETÖ mücadelesi yaptıklarını iddia ediyorlar, bir bakıyorsunuz damatlar kaçak. FETÖ ile devleti paylaşmışsın, şimdi yapacağın bir şey yok.”

“EKONOMİDEKİ İSTİKRARSIZLIĞIN NEDENİ YÖNETİM EKSİKLİĞİ”

“Dolar 4 lirayı, Euro 5 lirayı aştı, mazot 5.5 lira, benzin 6 lira ve kur meselesini de küresel güçlere bağladılar. Hani bizim dolarla alakamız yoktu? Dolayısıyla ekonomideki bu bozukluğun sebebi de yönetimdeki eksikliktir. Bugün Muğla’dayız. Muğla tarım ve turizmle geçinen ve hayatını idame ettiren bir şehrimiz. Turizmdeki yanlışlıklar, turizmdeki yandaş kayırmalar, turizmde yeşilin katledilmesi, doğaya sıkan kurşunlar sebebiyle Muğla bugün istediği kadar turist alabiliyor mu? Hayır. Domuz yemiyle beslenmiş hayvanları ithal edip buradaki vatandaşlarımıza yedirmekten en ufak bir utangaçlık duymuyorlar. Mısır şurubunu ABD’den, soğan ve sarımsağı Çin’den ithal ediyoruz. ABD çiftçisi mazotu Türk parası ile 1.5 liraya kullanıyor, buradaki çiftçi 5.5 liraya. Bu düzenin devam etmesi mümkün değil. Bu düzen devam ettiği takdirde bu düzeni yıkarsa garipler yıkar. Bunun önüne geçmek için her birinizin oyunu, her gencin, her kadının oyunu istiyoruz. Öyle güçlü gelmeliyiz ki, öyle güçlü gelmeliyiz ki tertemiz Türkiye’de gençlerimizin fikirlerine değer vererek, ‘ülkemde yaşıyorum, mutluyum’ demelerini sağlayarak Türkiye’yi yeniden güçlü ve huzurlu hale getirebiliriz.”

“İYİ PARTİ SEÇİME GİRECEK”

“İYİ Parti seçime giremez diyorlar. Hele bir cesaret edin de görün bakalım ne oluyor. Biz seçime gireceğiz. En hazırlıklı, en dinamik partiyiz. 5 buçuk ayda bütün teşkilatlarımızı tamamladık, kongrelerimizi yaptık. Sadece ben bugün 53. ildeyim, yarın 54. ili gezmiş olacağım. Yani 81 ili ikinci kere dolaşacağız. Bir dedikodu daha var. Parti kuramaz diyorlardı kurduk Allah’ın izniyle. Kongre yapamaz dediler vallahi nasıl bir kongre yaptık, ben 24 yıldır politika yapıyorum AKP de dahil ben böyle kalabalık bir kurultay görmemiştim. Zaten ip o zaman koptu. 1 Nisan korkudan öldürdü abileri. Deniliyor ki bunlar sandıkta hile yapar. Ama o hileyi yaptırmayacağım. Gökyüzünü, Türkiye’yi dar edeceğim. Dolayısıyla sizden bir istirhamım var. Partimiz sandığı koruma konusunda hazır. Ama aziz Muğlalılar, özellikle gençler, genç kadınlar. Sizi sandık başlarında müşahit olarak, gözlemci olarak görmek istiyoruz. Aynı zamanda partimizi de kontrol edeceksiniz. Söylemeye çalıştığım şey şu; sandıklarda hile yapmaya çalışacaklar ama biz müsaade etmeyeceğiz. Hani YSK’nın mühürsüz oylar hikayesi var ya. Bundan sonraki fasılda gereğini bu kardeşiniz, bu anneniz, bu ablanız, bu kız kardeşiniz yerine getirecek.1950’lerin o söke söke alınan iktidarı gibi, 1983’ün darbecilerin elinden söke söke alınan iktidarı gibi, 2002’de kimsesizlerin kimi olarak gelen bu muhterem var ya, bu millet karar verirse Cumhurbaşkanı yapıyor. Ama aranızdan çıktı gitti, sizi unuttu. Şimdi indireceksiniz, beraber indireceğiz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.