arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5825
EURO
34,7736
ALTIN
2.509,60
BIST
9.693,46
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Hafif Yağmurlu
12°C
Bodrum
12°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
21°C

ALİ RIZA LÜLE: MUTLU ÇOCUK ÖĞRENİR, ÖĞRENEN ÇOCUK ÜRETİR…

ALİ RIZA LÜLE: MUTLU ÇOCUK ÖĞRENİR, ÖĞRENEN ÇOCUK ÜRETİR…
12 Mayıs 2018 11:10
A+
A-

Eğitimde fark yaratan konseptleri ile Doğa Koleji, Bodrum’da 2018-2019 eğitim-öğretim yılında açılarak öğrencileri kaliteli eğitim ile buluşturacak.

2018-2019 eğitim-öğretim yılında Bodrumlu  öğrencileri kaliteli eğitimiyle buluşturacak Doğa Koleji, Bodrum’da basın toplantısı düzenledi. Basın mensuplarıyla bir araya gelen  Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Doğa Koleji’nin eğitimde fark yaratan konseptlerini, kaliteli eğitimin nasıl olması gerektiğini  ve Doğa Kolej’inde neler yapıldığı ile ilgili bilgiler paylaşırken Bodrum Doğa Koleji ile ilgili hedeflerini dile getirdi.

Bodrum’a 4 katlı iki bina…

9500 m2 alan üzerine 16000 m2 kapalı alan olarak,  4 katlı iki binadan oluşacak olan Bodrum Doğa Koleji, yarı olimpik havuzu, sentetik buz pisti, kapalı açık spor salonu, konferans salonu, birçok etkinlik atölyesi ile anaokulundan liseye eğitim imkanıda sunacak.

Akademik başarıyı sosyal ve bilimsel olanaklarla destekleyecek Bodrum Doğa Koleji’nde, mekatronik, mühendislik, lego, sanal gerçeklik, drama, satranç, bale, mucit atölyesi, akıl oyunları, müzik, görsel sanatlar atölyesi, ekoloji dersliği bulunacak.

124. kampüs Bodrum’a…

Türkiye’nin eğitim sektörüne yön veren Doğa Koleji, sunduğu yüksek standartlardaki hizmet kalitesiyle öğrencilerine, çalışanlarına ve topluma değer katmaya devam ediyor. Yeni dönemde tüm Türkiye’deki büyümesini sürdüren Doğa Koleji Muğla Bodrum Kampüsü 2018-2019 eğitim döneminde öğrencileriyle buluşacak ve Bodrum başarı rüzgarı Doğa’dan esecek.

Doğa Koleji yeni dönemde açacağı kampüslerle sayısını 124’e çıkaracak. Türkiye’de kaliteli eğitim ile tanışmayan öğrenci bırakmamak için mücadele ve emek veren Doğa Koleji, Anadolu’yu İstanbul’dan ayırmıyor. İstanbul, Ankara gibi şehirlerde bulunan kampüslerinden, Anadolu’da bulunan okullarının,  kampüs fiziki ve eğitim şartları hususunda hiçbir farkı olmadığını dile getiren Lüle, her öğrenciye aynı titizlikle yaklaştıklarını dile getirdi. Bodrum rüzgarının Doğa’dan esecek. Bodrum Doğa Koleji kampüsünde anaokulundan liseye eğitim verildiğini söyledi.

Fen, Teknoloji ve Bilimle Ayrıcalıklı Lise Eğitimi…

Bodrum kampüsünde yer alan Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi, teknolojik ve bilimsel müfredatıyla geleceğin bilim insanlarını yetiştirmeyi hedefliyor. Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Liselerinden mezun öğrenciler araştırmacı, yenilikçi, ülkemizin geleceğine yön verecek, fen ve bilim dallarında donanımlı bireyler olarak kariyer hayatlarına bir adım önce başlayacaklar. Öğrencilerimiz bu ayrıcalıklı lise eğitimiyle dünyanın en saygın üniversitelerinden kabul ve burs imkanına sahip olacaklar ve üniversite eğitimlerini yurtdışında sürdürebilecekler. Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencilerine, ilk yılı İngilizce hazırlık sınıfı dahil olmak üzere toplam 5 yıllık eğitim imkanı sunuyor. Müfredatı özenle hazırlanan fen ve teknoloji liselerinde ileri derece robotik ve kodlama, temel mühendislik, elektrik-elektronik, genetik dersleri sunduğu ayrıcalıklardan bazıları… İnovatif bir eğitimi benimseyen Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Liselerinde Anadolu lisesi ve Doğa Kolejinin lise MBA programı olan t-MBA müfredatı da devam ediyor.

Doğa’nın Eğitim’de Fark Yaratan Konseptleri, Tercih Sebepleri Arasındadır…

Doğa Koleji kendine özgü geliştirdiği eğitim metotları ve fark yaratan konseptleri ile Bodrumlu  öğrencilerin akademik başarısını arttıracak. Lüle,  Bodrum kampüsünde dünyaya entegre bireyler yetiştireceklerini dile getirdi. Okullarda modern eğitim tekniklerini kullanarak yenilikleri takip eden, ufku geniş, özgüveni sağlam ve yaratıcı düşünen bireyler yetiştirmeyi amaçladıklarını belirten Lüle, Ülkesine ve değerlerine bağlı, sorgulayan, donanımlı liderler yetiştirmeye devam edeceğiz dedi.

Doğa Koleji için 3S önemli…

Doğa Koleji’nde öğrenciler, küçük yaşta aldıkları İngilizce eğitimi, lisede Doğa’ya özgü t-MBA modeli, kodlama ve  robotik dersleri ile geleceğin liderleri olarak yetişiyor. Akademik alandaki başarıları, Doğa’ya özgü geliştirilen eğitim modelleri, yabancı dil eğitimi, 3S’i (sanat, spor, sosyal faaliyet), alanında başarılı akademik kadrosu, kendi eğitim materyallerini oluşturması gibi birçok özelliği Doğa Koleji’nin tercih edilme sebeplerinin başında geliyor.  Bodrumlu öğrencilerin Doğa’nın fark yaratan eğitim metotları ile geleceğe doğru bir şekilde hazırlanacağının altını çizen Lüle, Bodrum’da olmaktan mutlu olduklarını dile getirdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.