arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4237
EURO
34,4712
ALTIN
2.489,78
BIST
9.679,80
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
22°C
Bodrum
22°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
15°C
Cumartesi Açık
17°C

“BODRUM CUP” PALMARİNA-YALIKAVAK ETABI YAPILDI…

“BODRUM CUP” PALMARİNA-YALIKAVAK ETABI YAPILDI…
21 Ekim 2016 13:15
A+
A-

 

Yelkenlerini Yunanistan’ın Leros adasında iki gün boyunca dostluğa açan yelkenliler, yarışın dördüncü günü “Palmarina Bodrum, Leros – Yalıkavak” etabını tamamlamak için sabah saatlerinde limandan ayrılarak Leros’a veda etti.

bodrum-cup-yalikavak-3Era Bodrum Yelken Kulübü tarafından; Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Belediyesi ve Türkiye Yelken Federasyonu’nun destekleriyle bu yıl 28’inci kez düzenlenen The Bodrum Cup Uluslararası Deniz Festivali ve Regatta, tüm heyecanıyla devam ediyor. Bodrum’un ilk ve tek en kapsamlı yelken yarışı ve deniz festivali The Bodrum Cup’ta yelkenliler, Leros açıklarından verilen start ile dördüncü yarış gününe adım attı. Yalıkavak’ta finiş yapacak olan tekneler, esen yeterli rüzgarda yelken basarak mücadeleyi sürdürüyor.

Palmarina Bodrum Leros – Yalıkavak Etabının ardından yelkenciler bu akşam saat 19.30’da Yalıkavak’taki Prolonge’de düzenlenecek kokteyle ve hemen ardından saat 21.00’de Palmarina Bodrum’da yapılacak olan hoş geldin partisine katılacak.  Mavi Yolculuk Mutfağı Yemek Yarışması Finali de aynı saatlerde gerçekleşecek.

The Bodrum Cup’ta yarış heyecanı, 22 Ekim Cumartesi günü Technogym Yalıkavak – Bodrum Etabının ardından ödül töreni ile son bulacak. Club Halikarnas’ta saat 20.00’de başlayacak olan regatta ödül töreni sonrasında ünlü sanatçı Sertab Erener, sevilen şarkılarını seslendirecek.

bodrum-cup-yalikavak-4Ana sponsorluğunu Palmarina Bodrum’un, etap sponsorluklarını da Nef, Tav Passport ve Technogym’in üstlendiği The Bodrum Cup’ta önceki gün gerçekleşen Nef Leros – Leros etabının sonuçlarını http://www.bodrumcup.com/3-gun-sonuclar-635/ linkinden öğrenebilirsiniz.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Bodrum Liman Başkanlığı, Muğla Valiliği, Bodrum Kaymakamlığı, Sahil Güvenlik, Bodrum Ticaret Odası, İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi, Bodrum Denizciler Derneği, TÜRSAB Bodrum Yürütme Kurulu ve Bodrum Otelciler Derneği’nin de destek verdiği The Bodrum Cup’a ayrıca Metro Cash and Carry, Gastronometro, Argo Oil, Allium Villas, Turkish Airlines, Europcar, Halikarnas ve Bluemint gibi firmalar da sponsor desteği veriyor. 

bodrum-cup-yalikavak-2

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.