arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5430
EURO
34,8241
ALTIN
2.427,19
BIST
9.710,73
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
25°C
Bodrum
25°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Açık
23°C
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
27°C

BODRUM MASA TENİSİ SEZONU KUPA TÖRENİ İLE SONA ERDİ…

BODRUM MASA TENİSİ SEZONU KUPA TÖRENİ İLE SONA ERDİ…
15 Mayıs 2018 13:00
A+
A-

2017-2018 Bodrum Masa Tenisi 1. 2. ve 3. düzenlenen kupa töreni ile sona erdi.

Bodrum Veteran Masa Tenisçileri Spor Kulübü Derneği (BODVED) tarafından düzenlenen 2017-2018 sezonu Bodrum Masa Tenisi 1. 2. ve 3. liglerinin ortak kupa töreni, Bodrum’un Ortakent Yahşi sahilinde yer alan bir turistik tesiste gerçekleşti. 1.Lig’de şampiyon Dragons olurken 2. Bodrum Ponpin ve 3. Bitez Yalıspor oldu. 2.Lig’de 1. Delfi 21, 2. Bitez Yalıspor,  3. Yalıkavak ve 4. ise Narkos oldu. 3.Lig’de de 1. “Delfi 31”, 2. “Delfi 32”, 3. “Yalıkavak ve 4. Wafflehane oldu.

Masa tenisi sporcuları, geçen hafta sonu Kefi’nin ev sahipliği düzenlenen kupa töreninde sahne alan Utku-Ece-Fatih-Serkan’dan oluşan müzik grubunun söyledikleri şarkılarla 6 ay süren mücadelelerinin ardından stres atarak yemek ve müzik eşliğinde keyifli bir gece geçirdi.

Kupa törenine Bodrum Veteran Masa Tenisçileri Spor Kulübü Derneği Başkanı Tahir Çelikkesen, dernek genel sekreteri Oğuz Develi ve yönetim kurulu üyeleri ile ligde mücadele eden dernek üyesi masa tenisi sporcuları katıldı.

Bodrum masa tenisi tarihinin en yüksek katılımlı ligleri olma özelliği olan etkinlikte 3 ligde 8’er kişilik toplam 42 takım, 6 ay boyunca mücadele etti. Derneğe kayıtlı 583 sporcu, 332 maçta toplam 11.953 sette karşı karşıya gelerek 180.000 civarında sayı üretti.

Törenin açılışını yapan Bodrum Veteran Masa Tenisçileri Spor Kulübü Derneği Başkanı Tahir Çelikkesen hoş geldiniz diyerek başladığı konuşmasında, “Bu akşam liglerinde dereceye giren takımlarımızı kutlamak ve ödüllerini sunmak üzere toplanmış bulunuyoruz. Derneğimizin kuruluşundan bu yana 2017’de gerçekleştirdiğimiz 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı Turnuvası ve 30 Ağustos Zafer Kupası’nı bu sene de düzenleyerek geleneksel hale getirmek istiyoruz. TMTF’nin düzenlediği Muğla ligine katılabilmek için BODVED’in spor kulübü olarak tescil işlemlerini tamamladık ve herhangi bir diğer spor dalında da takım oluşturup resmi liglere katılabilir durumda olmamızı sağlamış olduk. BODVED olarak, İzmir Veteranlar Derneği’nin düzenlediği Avrupa Veteranlar Takım Şampiyonası’na 5 takım ile katılarak tüm ülkeler arasında en çok takımla katılan grup olduk. BODVED (A) ve BODVED (B) takımlarımız Muğla erkekler liginde mücadele ettiler.  Cengiz Çorumlu, Çağatay Şaşmaz, Görkem Onur, Hadis Bayraktar ve Kutluğhan Tengiz’den kurulu (A) takımı Muğla Ligini 3. olarak bitirdi. Başarılarından dolayı kendilerini tebrik ediyoruz. Ayrıca Bitez Yalıspor oyuncularından kurulu olan Bodrum Belediyespor da 2 erkek ve 1 kadın takımıyla Muğla liginde mücadele ettiler.  Dilek Ulusoy, Gamze Bağcı ve Menekşe Dalkılıç’tan oluşan kadınlar takımı da Muğla ligini 3. olarak bitirdi, kendilerini tebrik ediyoruz. 16 takımın mücadele ettiği Muğla Ligi’nde 5 takım Bodrum’dan.  Bu da Bodrum’daki Masa Tenisi topluluğunun öneminin en güzel göstergesi.  Öncülük yaptığımız ve Türkiye’de ilk kez bir ilçede açılmasını sağladığımız 1. Kademe Antrenör Kursu’na 5 i Bodrum’dan, diğerleri Muğla ve civarından olmak kaydıyla 18 kişi katıldı ve belgelerini aldılar. Bodrum Masa Tenisi’ne kısa sürede katkıları ve faydaları olacağından eminiz. Projelerimizi gerçekleştirebilmek için güçlü bir yönetim kadrosuna olduğu kadar hepinizin yardımınıza da ihtiyacımız var.  BODVED şimdilik sadece üye aidatları ile çalışıyor.  Derneğimizin gelişmesi ve daha iyi hizmet verebilmesi için desteklerinizi esirgemeyeceğinizi ümit ediyoruz. Güçlü bir dernekle, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Belediyesi ve Spordan sorumlu yetkililerinin yardımlarıyla Bodrum’u Türkiye çapında bir Masa Tenisi Merkezi haline getirebilmenin mümkün olacağına inanıyoruz. Bu arada her türlü desteği ile bizlere yardımcı olan Bodrum Belediye Başkanı Sayın Mehmet Kocadon’a ve TMTF Ege Bölgesi Masa Tenisi Sorumlusu Sayın Ali İnan Beye çok çok teşekkür ediyoruz. Derneğimizin önümüzdeki ilk etkinliği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı adına 20 Mayıs’ta yapacağımız turnuva olacak. Detaylarını facebook sayfalarımızda yayınlayacağız” ifadelerinde bulundu.

Kupa töreninde öncelikle Muğla Liginde dereceye giren takım ve sporcularına kupa ve madalyaları verildi. Ardından 2017-2018 sezonu Bodrum Masa Tenisi 1., 2. ve 3. Liglerde dereceye giren takım ve sporcularına kupa ve madalyaları takdim edildi. Danslar eşliğinde kutlanan kupa töreninde renkli anlar yaşandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.