arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3715
EURO
35,0331
ALTIN
2.324,05
BIST
9.079,97
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Parçalı Bulutlu
24°C
Bodrum
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

BODRUMLU İYİ’LERDEN KADINLAR GÜNÜNDE ANLAMLI ETKİNLİK…

BODRUMLU İYİ’LERDEN KADINLAR GÜNÜNDE ANLAMLI ETKİNLİK…
9 Mart 2018 07:59
A+
A-

İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü olması sebebiyle bir dizi etkinlik düzenlendi. Düzenlenen etkinliklere İYİ Parti Mahalli İdareler Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Onur Şahbaz ve İYİ Parti Bodrum İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Kadınlar günü münasebetiyle düzenlenen etkinlikler kapsamında ilk olarak İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından sabah saat 7.30’da, işlerine gitmek için Bodrum Otogarına gelen çalışan emekçi kadınlara karanfil hediye edildi. Daha sonra ise İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından Bodrum Belediye meydanına kurulan stantta kadınlara, saksıda çiçek, kitap, Bodrum mandalina gazozu ve kadın hakları bildirgesinin basılı olduğu broşürler hediye edildi.

İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanlığı ve yönetim kurulundaki kadın üyelerin organizasyonu ile böyle anmalı bir etkinlik yaptıklarını belirten İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Onur Şahbaz şunları söyledi:

Bugün burada Bodrum Belediye meydanında yarımadamızda yaşayan kadınlarımıza yönelik hem kitap dağıtımı ve çiçek dağıtımı hem de kadın hakları konusunda bilgilendirici ve bilinçlendirici broşür dağıtımları yaptık. Bu etkinliğimizden önce de yarımadamız genelinde çalışan emekçi kadınlarımızı sabah 07:30’da Bodrum Otogarında karşılayarak, karanfillerle 8 Mart Kadınlar Günü’nü kutladık. Kadının toplum hayatındaki yerini biran önce alabilmesi ve artık kadınlarla ilgili çağdışı konuları konuşmayacağımız günleri özlemle ve hasretle bekliyoruz. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in açtığı yolda inşallah hem kadının toplumda layık olduğu yerini aldığı hem de Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Bodrum Yarımadamızın çok iyi olacağı bu süreçte elimizden gelen çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutlarım.”

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününün bir kutlamadan daha çok kadın haklarına dikkat çekilecek bir gün olması gerektiğini belirten İYİ Parti Mahalli İdareler Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun ise şunları söyledi;

Özellikle Türk kadınının siyasal, sosyal ve kültürel hakları anlamında farkındalık yaratmak amacıyla kutlama yerine bu tür faaliyetleri gerçekleştirmenin ben çok doğru olduğunu düşünüyorum. İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanlığımız ve kadın yöneticilerimiz tarafından belediye önündeki meydanda bir faaliyet gerçekleştiriyoruz. Bu faaliyetler içerisinde çiçek dağıtımı, kitap dağıtımı çok özel şeyler ama bunların yanında kadın haklarına yönelik dağıtılan broşürün yeri çok önemli. Farkındalık yaratmak adına bu broşürü ben çok anlamlı buldum. İnşallah önümüzdeki günler Türkiye’de kadınlarımızın gerçek anlamda siyasal, sosyal ve kültürel haklarını verildiği, kadın-erkek eşitliğinin temin edildiği bir Türkiye’de yaşama umuduyla tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.