arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5548
EURO
34,9380
ALTIN
2.443,23
BIST
9.716,77
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Parçalı Bulutlu
25°C
Bodrum
25°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Açık
24°C

BODRUM’UN 443 REKLAM ALANI İHALEYE ÇIKIYOR…

BODRUM’UN 443 REKLAM ALANI İHALEYE ÇIKIYOR…
15 Şubat 2018 15:17
A+
A-

Bodrum Belediye Başkanlığı, belediye mülkiyetindeki mevcut ve yeni yapılacak raket, billboard, dijital reklam panosu, megaboard ve totem gibi reklam ünitelerinin kiralanması ve işletilmesi ile ilgili yeni bir ihale yapacak.

Belediye Başkanlığı konuyla ilgili resmi ilanını bugün yayımladı. İlanda şöyle deniliyor:

Bodrum Belediye Başkanlığının yetki ve sorumluluk alanında kalan meydan,bulvar,cadde,yol,sokak,park,spor ve kültürel tesis ile Belediye mülkiyetinde vb. yerlerde bulunan mevcut ve yeni yapılacak olan reklam ünitelerinin (Raket,Billboard, City-Light Digital Reklam Panosu,Megalight, Megaboard totem vb.) yaptırılması, kiralanması, işletilmesi ve bakımı işi; 27/02/2018 Salı günü saat 14:00 ‘de, Ortakent Belediyesi Hizmet Binası Toplantı Salonunda, İhale Komisyonu (Encümen) huzurunda, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a ve devamı maddeleri gereğince 10 yıl süreyle kiralama ihalesine çıkartılacaktır.

MAHALLE / RAKET / BİLLBOARD  / MEGALİHGT

MERKEZ 53 / 62 / 4

BİTEZ 20 / 60 / 0

GÖLTÜRKBÜKÜ 9 / 28 / 1

GÜNDOĞAN 7 / 9 / 0

GÜMBET 5 / 13 / 1

GÜMÜŞLÜK 7 / 14 / 0

KONACIK 1 / 10 / 0

MUMCULAR 0 / 0 / 0

ORTAKENT 13 / 0 / 3

TORBA 2 / 5 / 0

TURGUTREİS 44 / 0 / 4

YAHŞİ 5 / 4 / 1

YAKA 0 / 0 / 0

YALIKAVAK 18 / 37 / 3

GENEL TOPLAM 184 / 242 / 17

2. İhale konusu işin tahmin edilen yıllık kira bedeli 1.700.000,00.-TL+ KDV’ dir. Geçici teminat bedeli tahmin edilen bedelin (10 yıl üzerinden) %3’ü (yüzde üç) olup, tutarı 510.000,00.- TL’dir.

3. İhale dokümanı (İdari ve Teknik Şartname, Yer Görme ve Borcu Yoktur Belgeleri) Ortakent Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:110/A adresinde bulunan Emlak ve İstimlak Müdürlüğünde ücretsiz görülebilir, şartname 500,00.-TL bedel karşılığında aynı adresten temin edilebilir.

4. İhalenin yapılacağı yıl içinde alınmış belgenin aslı veya noter tasdikli sureti olmak kaydıyla; İhaleye Katılacaklardan İstenilecek Belgeler:

A) GERÇEK KİŞİLERDEN:

1. İkametgâh Belgesi,

2. Nüfus Kayıt Örneği,

B) TÜZEL KİŞİLERDEN:

1. İdare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret veya Sanayi Odasından, Ticaret Sicil Müdürlüğünden veya benzeri bir makamdan alınmış tüzel kişinin siciline kayıtlı olduğuna dair belge,

2. İmza sirküleri, Yetki belgesi, Dernek ve Vakıflar için İhaleye katılmak üzere yetkili organ tarafından alınmış karar ile yetkilinin imza beyannamesi ve dernekler için dernek tüzüğünün onaylı sureti.

C) ORTAK BELGELER:

1. 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 26. maddesine uygun olarak hazırlanacak Geçici Teminat Belgesi,

2. Temsil durumunda Noter tasdikli vekâletname ve vekile ait imza beyannamesi,

3. İdare ve istekliler tarafından onaylı ‘’İdari ve Teknik Şartname‘’ ile ‘’Yer Görme Belgesi‘’,

4. İhaleye katılacaklar için Bodrum Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünce onaylanacak Kira/Ecrimisil/İşgaliye/Emlak/ İmar/İlan ve Reklam v.s gibi borcu olmadığına dair belge,

5. İhale tarihinden önce Açık Hava Reklam İşletmeciliği alanında en az 3 (üç) yıl süreyle fiilen faaliyet deneyimini gösteren Mahalli İdarelerden alınmış belge,

6. Son 1 (bir) yıla ait cirosunun 1.000.000,00.-( Bir Milyon) TL ‘nin altına düşmediğine dair bilgileri teyit eden yeminli mali müşavir ya da vergi dairesi onaylı bilanço ve gelir tablosunu (hesap dönemine ait bilançonun kurumlar vergisi beyanname zamanının gelmemesi nedeniyle kesinleşmediği durumlarda, yılın son dönemine ait geçici vergi beyannamesi ile eki olan gelir tablosunu) gösterir belge,

7. Ödenmiş Sermayesinin ihale ilan tarihinden önce en az 2.000.000,00.-(İki Milyon) TL olduğuna ilişkin Ticaret ve Sanayi Odası veya Mali Müşavir onaylı belge,

8. Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK) borcu olmadığına ilişkin ilgili kurumca onaylı belge,

9. Vergi Dairesine borcu olmadığına ilişkin ilgili kurumca onaylı belge,

10. Şartname alındığına ilişkin makbuz.

D) Ortak Girişim olması halinde; Noter tasdikli Ortak Girişim Beyannamesi, ortak girişimi oluşturan gerçek ve/veya tüzel kişiliklerin (A) ve/veya (B) ile (C) maddelerindeki esaslara göre temin edecekleri belgeler.

E) Yerli veya Yabancı katılımcıların sunacakları yurtdışında düzenlenmiş her türlü belgenin ilgili ülke mevzuatına göre düzenlenmiş olması, Türkiye Cumhuriyeti Konsolosluklarınca veya Dışişleri Bakanlığınca tasdik edilmiş veya apostil şerhini havi olması gerekmektedir. Ayrıca yurt dışından temin edilen belgelerin yeminli tercümanlar tarafından tercüme edilmiş olması ve belgelerin ibrazı gerekir.

1. İhaleye katılacakların, istenilen belgeleri en geç 26.02.2018 Pazartesi günü saat 17:00’ye kadar Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne kapalı zarf içerisinde teslim etmeleri gerekmektedir. Bu tarih ve saatten sonraki başvurular kabul edilmeyecektir. Ancak; istekliler 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 37. maddesine uygun düzenleyecekleri teklifleri ihalenin başlama saatine kadar İhale Komisyonu Başkanlığına ulaşmış olmak kaydı ile iadeli taahhütlü mektupla da gönderilebilirler. Teklif sahibi komisyonda hazır bulunmadığı takdirde posta ile gönderilen teklif son ve kesin teklif olarak kabul edilir. Postada meydana gelecek gecikmeler halinde teklif işleme alınmaz.

2. 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 6. maddesinde belirtilen kişiler doğrudan veya dolaylı olarak ihaleye katılamazlar. Bu hususun sonradan tespit edilmesi halinde sözleşme fesih edilir.

3. İhale sırasında hazır bulunmayan veya noterden tasdikli vekâletnameyi haiz bir vekil göndermeyen istekliler, ihalenin yapılış tarzına ve sonucuna itiraz edemezler.

4. İhale komisyonu gerekçesini belirtmek suretiyle ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. Komisyonun ihaleyi yapmama kararı kesindir.

5. Kira Bedeli ilk yıl 3 eşit taksitte ( sözleşme esnasında 1/3 ü, 2.taksit 15.06.2018 tarihinde, 3. taksit 15.09.2018 tarihinde ödenecek, ikinci yıldan itibaren yıllık kira bedelleri, sözleşmenin düzenlendiği günün yıl dönümüne isabet eden günde ve yıllık kira bedelinin tamamı peşin olarak ödenecektir.

6. İş bu ihale ilanı genel bilgi mahiyetinde olup, reklam ünitelerinin yaptırılması, kiralanması, işletilmesi ve bakımı işi kapsamında İdari ve Teknik Şartname hükümleri uygulanacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.