arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
18°C
Bodrum
18°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
21°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
22°C
Çarşamba Açık
22°C

BODRUN GECE YARISI KOŞMAYA BAŞLADI…

BODRUN GECE YARISI KOŞMAYA BAŞLADI…
25 Kasım 2017 11:27
A+
A-

BodRUN Ultra Maraton yarışları gece 00:30’da başladı.

Bodrum yarımadası çevresi ve tarihi Leleg yolu üzerinde koşulan, artık geleneksel bir yarış olan Bodrun Ultra Maratonu gece yarışıyla başladı.

Bodrum Belediyesi ve Çağdaş Global ana sponsorluğunda bu yıl ikinci kez gerçekleştirilen “BodRUN Ultra Maraton” yarışları  24 yarışçının katıldığı 100 km’lik koşunun yaklaşık 12 saat süreceği açıklandı. Bodrum’u turlayacak olan yarışçılar yaklaşık 12:30’da bitiş noktasında olacak. Gece koşusuna yurtdışından ve yurtiçinden 24 sporcu katıldı. 12 saat boyunca hiç durmadan koşacak olan yarışmacılar saat 12:30 gibi start aldıkları noktaya geri dönerek yarışı tamamlayacak.

4 kategoriden oluşan yarışlardan ikincisi bu sabah 07:00’de başladı. 50 kilometre koşulacak yarış için sporcular start aldı. Saat 10:30’da da 23 kilometre ve 10 kilometre koşacak yarışçılar belediye meydanından start alacak. Toplamdan 900 sporcunun koşacağı yarışlarda en çok talebin ise 23 km ile 10 km’lik yarışlarda olacağı öğrenildi.

GÜN BOYU EĞLENCE

İlkini 2016 Kasım ayında gerçekleştirdiğimiz Bodrun Ultra Maratonu, 600 ‘ ün üzerinde katılımcısı ile sonbaharda alternatif bir turizm faaliyeti olarak Bodrum markasının sportif değerine katkı sağladı.  Bodrun Ultra Maratonu bu yıl yeniden 10K ve 23K kategorileri ile sporu ve eğlenmeyi sevenleri, 50K ve 100K kategorileri ile limitlerini keşfetmeyi ve limitlerini zorlamayı tercih edenleri Bodrum’da bir araya getiriyor. Farklı kategorilerde 850’nin üzerinde sporcunun katılacağı organizasyonda katılımcıları ve diğer misafirleri yarışın dışında , Bodrum Belediye meydanında kurulacak EXPO alanında gün boyu süren eğlenceli aktiviteler, müzik yayını ve sponsorlarımızın desteklediği etkinliklerle keyifli bir Bodrum programı bekliyor .  Etkinlik süresince, Bodrum Belediyesi’nin kadınların sosyal yaşama kazandırılmasına yönelik gerçekleştirdiği Kadın Kursları’nın etkinlik alanında bulunan stantlarında kursiyerlerin el işi ürünleri sergileniyor olacak.  Sevgili çocuklarımızı geçen yıl olduğu gibi bu yıl da unutmadık. Organizasyonda çocuklara sporun tanıtılması ve sevdirilmesi amacıyla Bahçeşehir Koleji’nin işbirliği ile minik öğrencileri için Bodrum Belediye meydanında bir çocuk koşusu organize ediliyor olacak.  Bodrun Ultra Maratonu gerek lokasyonu, gerek programı ve gerekse sosyal sorumluluk anlayışı ile hem katılımcılara hem de misafirlere eşsiz anlar yaşatacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.