arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4708
EURO
34,5326
ALTIN
2.472,05
BIST
9.567,49
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
22°C
Bodrum
22°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
15°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C

ÇIKAN YANGINLAR BODRUM’U KORKUTTU…

ÇIKAN YANGINLAR BODRUM’U KORKUTTU…
3 Mayıs 2018 07:36
A+
A-

Bodrum’un Gümbet ve Ortakent Mahallelerinde çıkan yangınlar erken müdahaleyle söndürüldü. İki yangının oluşturduğu maddi hasar üzüntü yaratırken can kaybı olmaması sevindirdi.

TURİSTİK OTEL YANGINI UCUZ ATLATTI…

Gümbet Mahallesinde faaliyet gösteren turistik tesis Magi Otelde nedeni belirlenemeyen bir yangın çıktı. Duman ve alevleri gören otel çalışanları yangına ilk müdahale ederken itfaiye ekiplerine haber verildi. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alarak söndürme çalışması yaptı. Yangın maddi hasar oluşturdu.

MAĞAZASININ YANIŞINI GÖZ YAŞLARI İÇİNDE İZLEDİ.

Bodrum’da bugün meşrubat almak için mağazadan 50metre ilerideki markete giden iş adamının hediyelik eşya mağazası kül oldu. Güneş enerjisi ve elektrikçilerin çalıştığı sırada kaynak makinasından çıkan kıvılcımlardan başlayan yangın bir anda büyüdü. Önce esnaf ardından itfaiyenin müdahale ettiği yangında bir saat içerisinde mağaza küle döndü. Çalışan işçilere meşrubat almak için markete giden işyeri sahibi dönüşte yangını görünce sinir krizler geçirdi. alevlerin arasına dalaya çalışan işyeri sahibini esnaf güçlükle önledi.

İşyeri sahibi Tuncer Özen’in mağazanın çatısında güneş enerjisi kurmak için işçilerin ve elektrikçilerin çalıştığı sırada 50 metre ilerideki markete çalışanlara meşrubat almak için mağazadan çıktı. 200 metre kapalı alanı bulunan ve hediyelik eşyaların büyük bölümünün iki dönüm arazi üzerine yayılan bungalovlarda yer aldığı mağazada kaynak makinasından çıkan kıvılcımların yarattığı yangın büyük bir hızla büyüdü. Çevredeki işyerlerinde panik ve korku yaşandı.

Bodrum şehir merkezinden görülen yoğun duman ve alevler rüzgarın etkisi ile hızla büyürken yangına önce Tuncer Özen ve mağazada çalışan işçiler ardından yandaki işyerleri çalışanları bahçe hortumları ve kovalarla su taşıyarak müdahale ettiyse de yangın hızla büyüdü. Yangın sırasında Bodrum-Yalıkavak karayolu trafiğe kapandı. Alevlerin yandaki işyerlerini ve mağazanın arkasındaki zeytinlik araziye sıçraması son anda önlendi. Yangına ilk müdahaleyi yapan komşu esnaf Ali Demir (45) “Tuncer markete gitmişti, yangında bir anda başladı büyüdü ilk müdahaleyi ben ve arkadaşlarım yaptık ancak alevlere engel olamadık, kaynak makinası çalışırken yangın çıkan kıvılcımlardan meydana gelmiş, yazık oldu” dedi.

15 YILLIK BİRİKİMİM İKİ SAATTE KÜL OLDU…

Olay yerinde sinir krizleri geçiren Tuncer Özen göz yaşları içerisinde yaptığı açıklamada “Güneş enerjisi işçiler ve elektrikçiler çalışıyordu kaynak yapıyorlardı, bende onlara markete meşrubat almaya gitmiştim, döndüğümde mağazayı alevler içerisinde görünce şok oldum. Kaynak yaparlarken mağazayı yakmışlar, 15 yıllık birikimimiz bitti, yandı kül oldu en az 200 bin lira zararımız var, çıldırmak üzereyim, bittim ben” diyebildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.