arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3602
EURO
35,0056
ALTIN
2.325,97
BIST
9.079,97
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Parçalı Bulutlu
24°C
Bodrum
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MUĞLA PROGRAMI AÇIKLANDI…

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MUĞLA PROGRAMI AÇIKLANDI…
1 Mart 2018 07:51
A+
A-

AK Parti Muğla İl Başkanlığından 28 Şubat sürecine ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Muğla programına ilişkin açıklama yapıldı. İl Başkanı Kadem Mete , İnsan Hakları Birim Başkanı Fatih Ölemez Kadın Kolları İl Başkanı Ümmühan Toksöz ve partililer katıldılar.

İl Başkanı Kadem Mete konuşmasında “Bugün siz değerli basın mensuplarımız aracılığıyla vatandaşlarımıza açıklama yapmak için toplandık. İl kadın kolları başkanımız ve il başkan yardımcımız sizlere demokrasi tarihimize kara bir leke olarak geçen 28 Şubat’ın yıl dönümüne ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Muğla programına ilişkin açıklama yapacaklar” dedi.

Açıklamada İl Kadın Kolları Başkanı Ümmühan Toksöz 4 Mart Pazar günü yapılacak olan kadın kolları Muğla İl Kongresiyle ilgili şunları söyledi. “4 Mart Pazar günü saat 16.00 da Menteşe Spor Salonun da Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımları ile il kongremizi gerçekleştireceğiz. Burdan başta hanım kardeşlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızı kongremize davet ediyorum” Dedi.

Kadın Kolları Başkanı Ümmühan Toksözün ardından söz alan İnsan Hakları Birim başkanı Fatih Ölemez ise 28 Şubat’a ilişkin şunları ifade etti.

28 Şubat 1997 tarihinde Türkiye post modern bir darbeye muhatap oldu. Bugün 28 Şubat darbesinin yıldönümü vesilesiyle tüm darbeleri bir kez daha şiddetle ve nefretle kınıyoruz.

Darbe bir insanlık suçudur. Zira, darbe eylemiyle insanların başta yaşama hakları elinden alınmakta, bireysel ve toplumsal her türlü özgürlükleri kesintiye uğratılmaktadır. 28 Şubat döneminde bireysel özgürlükler bağlamında, insanların eğitim-öğretim, çalışma, düşünce, inanç ve ibadet haklarının elinden alındığını gördük. Bu milletin çocukları ilköğretimden üniversite çağına kadar eğitim hayatından yoksun bırakıldılar. Dini inançları sebebiyle çalışma hakları dâhil tüm sosyal ve ekonomik hakları ellerinden alındı, haince fişlendiler. Başörtülü kadınlarımız örtülü oldukları gerekçesiyle kamu hizmeti alamadılar. Bazı firmalar ise yeşil sermaye denilerek ihalelere alınmayıp, teşebbüs hürriyetleri kısıtlandı ve ekonomiye, iş gücüne yapacakları katkıyı yerine getiremediler. Bankalarda milletin trilyonlarca parası hortumlanarak, illegal yapılara aktarıldı. Medya attığı manşetlerle meşru hükümeti devirdi, siyasi darbe yaptı.

Darbeciler tarafından Başbakanlar, Bakanlar hükümetten tard edildi. Partiler kapatıldı. Ankara sokaklarında tanklar yürütülerek siyasete, demokrasiye ve insan haklarına “balans ayarı (!)” yapıldı. Bürokrasinin bir ayağı olan Milli Güvenlik Kurulu Kararlarıyla siyasiler hizaya çekilip, hükümet yönetimi vesayet odaklarına teslim edildi.

Ancak, 15 Temmuz Darbe girişiminde de açıkça ortaya konulduğu üzere Hükümetimiz ve Milletimiz darbeler tarihine nokta koymuştur. Son hain örneğini 15 Temmuzda bir kez daha yaşadığımız her türlü darbe ve darbe girişimini artık tarihin karanlık sayfalarına gömüyoruz.

Ak Parti olarak bu noktadaki kararlığımızı, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde milletimizden aldığımız güçle her türlü vesayet odaklarına ve darbeci zihniyete deklare ediyoruz.

Milletimizin feraseti, cesaret ve gayreti ile artık o günleri hiçbir zaman yaşamayacağımıza inanıyoruz. Milletin kendi kendini yönetme hakkının ve milli iradeye saygının ülkemizdeki siyasi, hukuki ve sivil tüm kurum, kuruluş ve bireylerce kabul görmesini diliyoruz.

Geçmişten gelen kadim medeniyetimizin tecrübesi ile geleceğe, güçlü ve lider Türkiye’ye daha emin adımlarla yürüyoruz. 16 yıldır her daim yanımızda olan milletimize saygıyla şükranlarımızı sunuyoruz.

Siz Basın Mensuplarımıza da samimi ve kıymetli katkılarınız için teşekkür ederiz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.