arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5187
EURO
34,9172
ALTIN
2.436,32
BIST
9.716,77
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
23°C
Bodrum
23°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
26°C

EGEBİL OKULLARI BODRUM KAMPÜSÜNÜN TANITIMINI YAPTI…

EGEBİL OKULLARI BODRUM KAMPÜSÜNÜN TANITIMINI YAPTI…
13 Ocak 2018 15:12
A+
A-

Bodrum’da Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Okulları Bodrum Kampüslerinin tanıtımı yapıldı. 2018-2019 eğitim öğretim yılında hizmet verecek okulun tanıtımına, çok sayıda veli katılarak okulla ilgili bilgi aldı.

Bodrum’un Bitez Mahallesi’ndeki bir otelde12 Ocak Cuma günü EGEBİL Okulları’nın tanıtımı yapıldı. Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı ve Bilfen Şirketler Topluluğu işbirliği kurulan EGEBİL Okulları; Ankara, İstanbul, İzmir, Muğla, Denizli ve Kocaeli’ndeki kampüslerinin ardından Bodrum Kampüsü için tanıtım çalışmalarına başladı. Düzenlenen tanıtıma; EGEBİL Okulları Genel Müdürü Faruk Tatar, Bilfen Şirketler Grubu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Öztürk, Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, Bodrum Kampüsü Kurucu Temsilcileri Elçin Kaya, Emine Pomakoğlu ve yaklaşık 400 kişi katıldı.

EGEBİL Okulları Genel Müdürü Faruk Tatar, konuşmasında öğrenci-veli ihtiyacı odak noktasında şekillenmiş bir eğitim modeli uygulayacaklarını belirterek, “Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, yüzü Batı’ya dönük, her türlü bilimsel, kültürel ve sosyal yeniliğe açık 21. yüzyılın dünya vatandaşlarını yetiştiren EGEBİL Okulları, Türkiye’deki eğitim serüvenine İzmir, İstanbul, Ankara, Fethiye, Denizli, Kocaeli’den sonra Bodrum Kampüsü ile devam edecek. Kaliteli eğitimi her yaştan öğrenciye ulaştırmak amacıyla kurulan EGEBİL Okulları; bugün anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeylerinde öğrenciler yetiştirmektedir. Anne, baba ve çocuk merkezinde olan eğitimde, hafta sonlarını da birlikte geçirmelerine önem vererek, bu yönde çalışmalar yapıyoruz. Eğitimde ise başarı, bireysel, beceri ve bilimselliği temel alıyoruz” dedi.

Tatar, ayrıca kampüsün yer aldığı bölgenin iklim, coğrafi konum gibi özelliklerine de dikkat ederek, sosyal, kültürel ve spor aktivitelerini bu yönde programladıklarına dikkat çekti.

Tanıtım konuşmalarının ardından Bodrum Kampüsünün temsili anahtarı Bodrum Kampüsü Kurucu Temsilcileri Elçin Kaya ve Emine Pomakoğlu’na teslim edildi. Etkinlik, tanıtımın ardından düzenlenen kokteylle sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.