arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5894
EURO
34,7907
ALTIN
2.422,92
BIST
9.645,02
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Açık
22°C
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
26°C

KONUŞMAYA GİTMİŞTİ… KATİL OLDU…

KONUŞMAYA GİTMİŞTİ… KATİL OLDU…
19 Ekim 2017 10:01
A+
A-

Bodrum’da ilişkilerine karşı çıktığı iddiasıyla kadın arkadaşının babası 57 yaşındaki İksan Sahran’ı, başına demir su borusu ile vurarak öldürmekten aranan 34 yaşındaki bahçıvan Hayati K., olaydan 2 gün sonra saklandığı evde polis tarafından yakalandı.

Yalıkavak Mahalesi’ndeki bir sitede bahçıvanlık yapan Hayati K., beş yıl önce 13 yaşında bir kız çocuğu olan ve eşinden boşandığı öğrenilen 34 yaşındaki Hanım.S. ile tanıştı. İkili zamanla arkadaşlıklarını geliştirerek ilişki yaşamaya başladı. İddiaya göre, Hanım S.’nin babası emekli işçi İksan Sahran, bu birlikteliğe başından itibaren karşı çıktı. Sahran, Hayati K.’den kızından ayrılmasını istedi. Hayati K., bir süre önce işinden izin aldı. İzni beş gün önce biten Hayati K., genç kadının babasıyla konuşmaya karar verdi. Geçen 16 Ekim’de, İksan Sahran’ın kızı Hanım S. ile yaşadığı Gökçebel Mevkisi’ndeki eve giden Hayati K., niyetinin ciddi olduğunu belirterek kızıyla evlenmek istediğini söyledi.

Bunun üzerine ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından İksan Sahran, Hayati K.’yi evinden kovup, dışarı çıkarmak isteyince kavga çıktı. Arbede sırasında Hayati K., eline geçirdiği demir su borusu ile sevgilisinin gözü önünde İksan Sahran’n başına vurup kaçtı. Evli ve 2 çocuk babası Sahran’ın, kızının haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Özel Bodrum Acıbadem Hastanesi’ne kaldırıldı. Sahran, doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

Polis, olayın ardından kaçan Hayati K.’yi bugün saklandığı Küdür Yarımadası’ndaki bir sitede yakaladı. Gözaltına alınan Hayati K.’nin polisteki ilk ifadesinde, “Hanım S.’yi çok sevdim. Evlenmek istiyordum. Bundan daha normal ne olabilir ki ? Ancak, babası karşı çıkıp, beni çıldırtma noktasına getirdi. Olay günü de niyetimin ciddi olduğunu anlatmaya gitmiştim ama hakaret edip, tekme, tokat saldırıp, beni dışarı atmak isteyince kendimi kaybettim. Çok üzgün ve pişmanım” dediği öğrenildi. Hayati K.’nin polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.