arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
26°C
Bodrum
26°C
Açık
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C

MUĞLA-BODRUM ÇOCUK FESTİVALİ YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ…

MUĞLA-BODRUM ÇOCUK FESTİVALİ YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ…
15 Mayıs 2018 10:00
A+
A-

Bu yıl ilk kez düzenlenen Muğla Bodrum Çocuk Festivali Bodrum meydanında yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Muğla Büyükşehir Belediyesinin destekleri ile gerçekleşen etkinlik, dolu içeriğiyle katılanlar tarafından beğeni aldı. Açılışını Bodrum Kaymakamı Sayın Bekir Yılmaz ve Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin’in gerçekleştirdiği etkinlikte anneler günü dolayısı ile annelere binlerce çiçek, etkinliğe katılan tüm çocuklara hediyeler dağıtıldı. Resim şenliğinde yapılan resimlere katılan tüm çocuklara verilen teşekkür belgeleri ile farkındalık yaratılarak hem özel çocuklar hem de tüm öğrenciler beraber resimler yaparak etkinliğe renk kattılar.

İlk olarak Bodrum Gastronomi Derneği Başkanı Sayın Gülşen Coşanöz’ün organizasyonu  ile gerçekleşen yemek yarışması ile başlayan etkinliğin minik ahçıları Milas Ekiztaştan gelen öğrencilerdi. Hizmet sponsorluğunu Gastro Mutfağın üstlendiği etkinliğe yöresel giysileri ile katılan miniklerin yaptıkları ve oldukça ilgi çekti. Etkinlik kapsamında  Turgutreis Zeyyat Mandalinci İlkokul öğrencileri Halk oyunları ile, Turgutreis Vedat Türkmen Ortaokulu öğrencileri Konserleri ile, Şehit  Mehmet Coşkunsu Ortaokulu öğrencileri çocuk korosu ile katılımda bulunarak şenliğe renk kattılar. Doğa Kolejinin oyuncak sponsorluğunu üstlendiği şenlikte tüm çocuklar doyasıya eğlendiler. Özel günde özel çocukların yaptıklarının sergilendiği  Bodrum Halk Eğitim Müdürlüğü stantları, Bodrum Robotel Derneği, Boyender (Bodrum Yarımada Engelli Haklarını Koruma Derneği ) Bodrum Amerikan Kültür Dil Kursları çocuklar için açılan onlarca stantlarda yer alan çocuklara ve annelere yönelik ürünler misafirlerin anneler günü öncesi alternatif seçimlerine yardımcı oldu. Boyender yararına yapılan etkinliğin organizasyonu bodrumcity.com haber sitesi yazı işleri müdürü Gülay Ece Harmandaoğlu tarafından gerçekleştirildi.

Gülay Ece Harmandaoğlu festival ile ilgili yaptığı açıklamada “Etkinliği sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirdik, hiçbir şekilde sponsorumuz olmadan tamamen gönüllülerle bu etkinliği gerçekleştirdik. Bize destek olan herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Tek başıma bu kadar büyük bir organizasyonu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum, Boyender Başkanı  Sayın Esma Ezenel  ile birlikte seneye çok daha büyük ve çok daha kapsamlı bir ekiple uluslararası boyutta yapılacak etkinliğin çalışmalarına şimdiden başladık” açıklamasında bulundu.

Boyender Başkanı Esma Ezenel  Festival ile ilgili yaptığı açıklamada, Organizasyon ile ilgili izinlerin verilmesi ve Festivalin  yapılabilmesi için Boyender’i destekleyen Bodrum Kaymakamımız Sayın Bekir Yılmaz’a ,  1 Muğla Bodrum Çocuk Festivalinde, çocuklarımıza ve annelerimize etkinlikte verilmesi amacı ile dağıtılan hediyelerimiz ve tüm ekipmanlar için Muğla Büyükşehir  Belediye Başkanı Sayın Osman Gurun’a,  Sosyal Daire Başkanı Sayın Ünsal Paşalı ve tüm ekibine, Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Emin Geçin’e,  Büyük Destekleri için Bodrum Halk Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Ünal’a, Bodrum Gastromi ve Kültür Derneği Başkanı Sayın Gülşen Coşanöz’e , etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan, öğrencilerini etkinliğimize katılmalarını sağlayan okul müdürlerimize, öğretmenlerimize ve tüm velilerimize, Bodrum Lokum’ Gastro Mutfak, Doğa Koleji, Particim.com’a, ses sistemimiz için Bilses Elektronik Cahit Biliroğluna,  Deniz Atı ürünleri ile özel çocuklarımızı unutmayan Galip Bey’e kermeste  Boyender’i  yalnız bırakmayan annelerimize ve bu güzel organizasyonu yapan Gülay Ece Harmandaoğlu’na sonsuz teşekkürlerimizi bir kez daha iletmek istiyorum dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.