arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
26°C
Bodrum
26°C
Açık
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C

MUĞLA ORMANSPOR LİGDE BENDE VARIM DEDİ…

MUĞLA ORMANSPOR LİGDE BENDE VARIM DEDİ…
13 Mart 2018 12:39
A+
A-

Basketbol 2.Lig Temsilcimiz Potanın Efeleri Muğla Ormanspor Geçen hafta Istanbul deplasmanında aldığı İTÜ galibiyetinin ardından bu hafta da kendi saha ve seyircisi önünde mutlak galibiyet parolası ile çıktığı ligin güçlü ekiplerinden Şanlıurfa Haliliye Belediye karşısında sergilediği hırslı mücadele ile istediğini aldı.

Ormanspor güçlü rakibini 79-78 yenerek avantaj sağladı…

Son topa kadar büyük bir çekişme ve heyecana sahne olan maçta Ormanspor rakibini yarım basket ile 79-78 yenerek ligde kalma yolunda altın bir galibiyet elde etti.Ligin bitimine 4 hafta kala haftalardır yer aldığı ligin sonundan kurtulan potanın efeleri. Büyük moral depoladi. Muğla Il Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Serkan Öçalmaz KYK İl Müdürü Ömer İlman, Ak Parti Eski Il Başkanı Ihsan Küreci, Belediye Meclis Üyesi Avukat Guktekin Akca, Muğla Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ziya Ercan, Mertcan Güngör ve Muğla Basketbol İl Temsilcisi Ümit Çolakoglu’nun da izlediği karşılaşmaya basketbolseverler yoğun ilgi gösterdi. Özellikle Yatağan Belediye Başkanı Haşmet Işık tarafından sağlanan araçlarla karşılaşmaya gelen gençler Ormanspor’a büyük destek verdiler. Ormanspor’da Yiğit Barışık 18, Mehmet Şen ve Hüseyin Nuriler 14, Cemal Bayraktar ve Kürşat Sözen ise 10 ar sayı ile çift haneli rakamlara ulaşan oyuncular oldular.

Geçen hafta yaptığı açıklamada galibiyet serisinin devam edeceğini söylediğini belirten Muğla Ormanspor As Başkanı avukat Mustafa Evkuran , hafta ici Antrenörümüz Serkan Tören in görevi bırakmasının ardından hızlı bir şekilde göreve önemli bir ismi getirerek çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Bu sezon geçirdikleri kötü süreçte destek veren herkese teşekkür eden Evkuran, Sezon başı yaşadıkları sıkıntının ardından kendi oluşturdukları çok kısıtlı bütçe ile büyük sabır göstererek bu günlere geldiklerini söyledi. Bu süreçte bize destek olan Antrenöründen oyuncusuna, taraftarından protokolüne herkese en kalbi sukranlarımı sunuyorum diyen Ormanspor As Başkanı Mustafa Evkuran Sadece önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyleyerek, zafer çığlıkları atmadan bir günlük aranın ardından Kepez maçının hazırlıklarına başladıklarını söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.