arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
18°C
Bodrum
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
22°C
Çarşamba Açık
21°C

ORMANSPOR İTÜ’DEN ZAFERLE DÖNDÜ…

ORMANSPOR İTÜ’DEN ZAFERLE DÖNDÜ…
7 Mart 2018 08:41
A+
A-
Türkiye Basketbol 2.Liginde Ligde kalma mücadelesi veren Muğla’nın Basketbol Lig Temsilcisi Muğla Ormanspor İstanbul deplasmanında İTÜ yü 59-73 mağlup ederek Lig de kalma yolunda önemli bir galibiyet elde etti.
Uzun süredir sakat olan Oyun kurucusu Cemal Bayraktar’ın da 10 dakika süre aldığı ve başarılı bir oyun sergilediği karşılaşmada skorer oyuncuları Yiğit Barışık’ın 21, Mehmet Şen’in 8 ve Alperen İzgün’ün de 12 sayı kaydettiği karşılaşmada, Uzun oyuncusu Kürşat Sözen’den gelen 12 sayı ile karşılaşmayı baştan sona önde götüren Muğla Ormanspor, eski Federasyon Başkanı, İTÜ Spor Kulübü Başkanı Harun Erdenay’ında seyrettiği karşılaşmadan 14 sayı farkla 59-73 galip ayrılmayı başardı.
Hafta içi maçın önemi hakkında sporcularla birkaç toplantı yaptıklarını belirten Muğla Ormanspor As Başkanı Avukat Mustafa Evkuran; “Oyuncularımız yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen çok önemli bir mücadele sergilediler. Onlar herşeyin en iyisini hak ediyorlar. Bu karşılaşma ile bence seri bir galibiyet başlangıcı başlamış olacaktır. İlimizin tek basketbol takımının ayakta kalması için elimizden geleni yapıyoruz. Bunu başaracağımıza da inanıyorum. Şimdi haftaya 10 Mart Cumartesi günü saat 16:00 da Menteşe Spor Salonunda Şanlı Urfa Haliliye Belediyesi ile çok önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Bu maça tüm Muğlalı Basketbolseverleri bekliyoruz. Tüm Bürokratlarımızı, tüm siyasilerimizi kısaca Muğla ilgili konularda elini taşın altına koyduğunu iddia eden tüm kişileri bekliyoruz. Bu güne kadar çok söyledik. Çok fazla sonuç aldığımız söylenemez. Bu maç ardından yine evimizde oynayacağımız Bilecik Maçına gelmeyen destek vermeyen hiç kimsenin samimiyetine güvenmemizi beklemesinler.dedi. Ligde 5 maç kaldığını belirten Evkuran; Muğlamız her şeyin en güzelini hak ediyor. Bizde nefesimiz yettiğince bunun için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.