arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3205
EURO
35,0717
ALTIN
2.280,74
BIST
9.029,00
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
23°C
Bodrum
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

SANATÇILARDAN “ŞEHİR TİYATROSU” TEŞEKKÜRÜ…

SANATÇILARDAN “ŞEHİR TİYATROSU” TEŞEKKÜRÜ…
23 Ocak 2018 16:18
A+
A-

Bodrum Kent Konseyi Kültür – Sanat Meclisi, devlet ve şehir tiyatrosu sanatçıları ile Bodrum’daki Sahne Sanatları Bölümünden üniversite öğrencileri, Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun kurulması kapsamında alınan meclis kararı için Başkan Mehmet Kocadon’u ziyaret ederek kendisine teşekkür etti.   

Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarete Bodrum Kent Konseyi Kültür – Sanat Meclisi Eş Sözcüsü ve Genel Sanat Yönetmeni Hüseyin Akşen, Bodrum Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi ve Kültür – Sanat Meclisi Koordinatörü Rezzan Şebin, Bodrum’da yaşayan devlet ve şehir tiyatrosu sanatçılarından Tarık Pabuççuoğlu, Mihriban Er, Yerkan Kahraman, Cansın Yunt, Ziba Türk, Gülbin Yeşil, Aytaç Öztuna, Sabriye Kara ile Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü öğrencileri Oğulcan Çelik ve Sertaç Aydın katıldı.

Kültür Sanat Meclisi yönetimi ziyaretinde, geçtiğimiz ay Bodrum Belediye Meclisi’nde Bodrum Kent Konseyi Kültür Sanat Meclisi’nin “Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu” kurulmasına ilişkin talebinin onaylanarak meclisten geçmesi nedeniyle Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a teşekkür etti. Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde açılışının yapılması konusunda sundukları öneriye istinaden ise çalışmaların ivedilikle gerçekleştirebilmesi için ellerinden gelen desteği ve çabayı vermek istediklerini belirtti.

Ziyaretleri için Bodrum’daki sanat gönüllülerine teşekkür eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, “Asırlardan bu yana gerek tarihi özellikleri gerekse kültürel yönleriyle dünyada önemli bir değere sahip olan Bodrum’da, sanat da her zaman baş tacı olmuştur. Bodrum’un hoşgörü toplumu haline gelmesinde Bodrum’da yaşayan çeşitli dallardaki sanatçıların etkisi çok büyüktür. Büyük önderimiz Atatürk’ün de dediği gibi ‘Sanatsız kalan bir milletin, hayat damarlarından biri kopmuş demektir’ Biz de bu inançla Bodrum yarımadasındaki sanatsal faaliyetleri mümkün ölçüde destekledik ve desteklemeye de devam edeceğiz. Özellikle Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu kurulması fikri, gerçekten çok önemliydi benim için. Ve belediye meclisi olarak aldığımız karar neticesinde şehir tiyatromuza çok yakında, sizlerin de destekleriyle kavuşacağız. Bodrum’da sanatsal faaliyetlere verdiğiniz gönülden destek için sizleri kutluyor ve sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.