arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3296
EURO
35,0509
ALTIN
2.281,73
BIST
8.994,15
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
23°C
Bodrum
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

TANITIM AYDIN’DAN BAŞLADI…

TANITIM AYDIN’DAN BAŞLADI…
21 Mart 2017 10:43
A+
A-

Forum Aydın Alışveriş Merkezi’nde misafirlerini ağırlayan Tır, 21 Mart Salı günü (bugün) Aydın’da konaklayarak, Aydın halkına Bodrum’un güzelliklerini farklı bir pencereden gösterecek.

29 İli gezmesi planlanan Bodrum Tanıtım TIR’ının ikinci durağı ise İzmir olacak. 22 Mart 2017 Çarşamba günü İzmir’e hareket edecek olan tır, Ege bölgesinin önemli şehirlerinden biri olan İzmir’de de halka Bodrum’un özelliklerini anlatmak için ilgililerini bekleyecek.

“Bodrum Sizi Çağırıyor” sloganıyla başlatılan proje, Bodrum Kaymakamlığı’nın himayesinde, Bodrum Tanıtma Vakfı ve Bodrum Belediyesi’nin öncülüğünde oluşturuldu. Projeye, Bodrum Ticaret Odası (BODTO), Bodrum Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Bodrum Otelciler Derneği (BODER), Bodrum Denizciler Derneği, IMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi   ve TÜRSAB Bodrum Yürütme Kurulu da destek veriyor.

Eşsiz Bodrum logosu ile Bodrum’un simgesi begonviller ve mavi beyaz Bodrum evleriyle süslenen tırın içinde Bodrum tabloları, üç boyutlu Bodrum tanıtım filmi, mandalina gazozu, kolonyası ve lokumu gibi Bodrum’un yerel tatları ve ürünlerinden oluşan tanıtım materyalleri bulunuyor. TIR’da görevli ekip ise gittiği her ilde Bodrum’u sevenlerine daha yakından tanıtacak.

Bodrum Tanıtım TIR’ıyla ilgili program akışı ve gelişmeleri “Eşsiz Bodrum” facebook hesabından takip edebilirsiniz.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.