arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4997
EURO
34,9321
ALTIN
2.433,52
BIST
9.716,77
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
23°C
Bodrum
23°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
26°C

BODRUM TÜRK FİLMLERİ KOMŞUDAN MERHABA DEDİ…

BODRUM TÜRK FİLMLERİ KOMŞUDAN MERHABA DEDİ…
26 Eylül 2016 15:17
A+
A-

6. Bodrum Türk Filmleri Haftası Kos Basın toplantısı  Maritina Otel’de, gerçekleşti

“6. Bodrum Türk Filmleri Haftası”,  27 Eylül-2 Ekim tarihlerinde Bodrum’da gerçekleşirken,  bu kapsamda Yunanistan’ın Kos ( İstanköy) Adası açık hava sinemasında, Özcan Deniz’in yazıp yönettiği ve başrolünü Nurgül Yeşilçay ile paylaştığı “İkinci Şans” adlı filmin galasının yapılacağı, Kos Adası’nda yapılan basın toplantısında da duyuruldu. Bugün 11.30 da Maritina Otel’de yapılan toplantıya, Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği (SİSAY) Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Sezgin, Sami Payzanoglu, Kos Belediye Başkan Yardımcısı Elias Sifakis ve oyuncu Sarp Levendoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.
Etkinlik dolayısıyla Bodrum Cinemarine Sineması’nda da düzenlenen basın toplantısında konuşan Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği (SİSAY) Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Sezgin, etkinliğin Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğünün katkıları ileBodrum Sinema ve Kültür Deneği, Cinemarine Sinemaları, Magazin Gazetecileri Derneğive SİSAY tarafından düzenlendiğini söyledi.
Sezgin, 20’ye yakın filmin gösteriminin, 50 dolayında filmin de tanıtımının yapılacağı etkinlikte, yönetmen ve oyuncuların katılımıyla söyleşilerin de olacağını belirtti.
Etkinlikte, her gün farklı bir filmin galasının yapılacağını anlatan Cenk Sezgin, bu kapsamda Yunanistan‘ın Kos (İstanköy) Adası açık hava sinemasında, Özcan Deniz‘in yazıp yönettiği ve başrolünü Nurgül Yeşilçay ile paylaştığı “İkinci Şans” adlı filmin galasının yapılacağını duyurdu.
Etkinlik kapsamında ilk kez geçen yıl Kos Adası‘nda gösterim yapıldığını anımsatan Sezgin, gelecek yıllarda bunun daha da geliştirileceğini ve Yunan filmlerinin de Bodrum‘da izleyici ile buluşacağını söyledi.
Film gösterimleri ücretsiz
Cinemarine salonlarında ve Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği’nde hafta boyunca ücretsiz film gösterimlerinin olacağı etkinlikte, bu yıl ilk kez Türkiye‘de sinema sektörünün gelecek 5 yılına dair öngörülerin paylaşılacağı panelin de düzenleneceği bildirildi.
Bodrum Türk Fimleri Haftası’nda, “Pamuk Prens“, “Kız Kaçıran”, “Çakallarla Dans-4”, “Nadide Hayat”, “Deliormanlı”, “Dedemin Fişi”, “Sevimli Tehlikeli” ve “Ertuğrul 1890” gösterimi yapılacak filmler arasında yer alıyor.
Basın toplantısına, Bodrum Sinema ve Kültür Deneği Başkan Yardımcısı Gülce Sezgin ve etkinlik genel sekreteri Şebnem Berberi de katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.