arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5119
EURO
34,9417
ALTIN
2.434,71
BIST
9.795,47
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
23°C
Bodrum
23°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
26°C

GURUR GÖÇ YAZARLIĞA İLK ADIMI ATTI…

GURUR GÖÇ YAZARLIĞA İLK ADIMI ATTI…
23 Eylül 2016 13:00
A+
A-

Bodrum’da geçirdiği trafik kazası sonucu omurilik felci olan ve tekerlekli sandalyeye bağımlı olarak yaşayan 22 yaşındaki Gurur Göç, “Erken Gördüm Hayatı” adlı ilk kitabını imza gününde tanıttı

İmza gününe Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da katılarak Göç’ü tebrik etti. Geçirdiği trafik kazası ve tedavi sürecini anlattığı bir kitap yazdığını belirten Göç, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile bir süre sohbet ederek kitabı hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

gurur_goc_imza_gunu_2Bodrum Belediyesi Trafo Bodrum Kafe’de düzenlenen imza gününde bir konuşma yapan Başkan Kocadon, Gurur’la gurur duyduğunu ifade ederek şunları söyledi:

“Yaşamla ilgili çok önemli bir olay var. Yaşam ve yaşam felsefesiyle ilgili… Kitaplar yazılır, çizilir ama bir de hayatın gerçeği var ve bunun mücadelesini veren bir örnek var karşımızda. Zaman zaman yaşanan tökezlemeler, düşmeler yenilgi anlamına gelmiyor. Yenilgiler pes edince geliyor ve bunun da en güzel örneği Gurur’umuz. Hiçbir zaman pes etmedi, bugünlere kadar kendini taşıdı ve hatta tıp camiasında inceleme konusu oluyor şu anda. Bunun altında yatan tek neden yaşam sevinci ve mücadele etme ruhu. Onun için kendisini kutluyorum. Bu kitapla birçok şeye örnek olacak. Belki de birçok şeyden vazgeçmiş, mücadeleyi bırakmış birçok arkadaşımız da yeniden bir yaşam sevinci, bir hayata bağlanma duygusuyla çalışmalara başlayacak. Ben Gurur’umuz ile gurur duyuyorum. Bu kitabın bizlere ve birçok arkadaşımıza yaşama tutunmanın güzelliklerini anlatacağına inanıyorum.”

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Göç ise, “Bu kitabı aslında 2013 yılının sonlarında kaleme almaya karar vermiştim ancak sürekli tedaviler ve psikolojim el vermemişti. Kitabı yazarken hiç felçli olduğumu düşünerek yazmadım çünkü öyle baksam kaybedeceğimi başından beri biliyordum. Çünkü doktorlar, profesörler herkes ümitsiz konuşuyordu. Öyle olunca da ben de ümitsizliğin bir anlamı yok diye düşündüm ve çok şükür bugünlere kadar geldim” şeklinde konuştu.

Kaza geçirdiğinde lise öğrencisi olan genç yazar, orta öğrenimini açık liseyi bitirerek tamamladı ve şu anda da Eskişehir Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nde dış ticaret okuyor. Gurur Göç’ün, hayata dair sözleri ve şiirlerinin yer alacağı ikinci kitabı “Aforizma” da hazırlık aşamasında.

gurur_goc_imza_gunu_3

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.