arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5135
EURO
34,9476
ALTIN
2.434,67
BIST
9.716,77
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
23°C
Bodrum
23°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
26°C

MUĞLA BAROSU UZUN’LA BİR DÖNEM DAHA DEDİ…

MUĞLA BAROSU UZUN’LA BİR DÖNEM DAHA DEDİ…
19 Ekim 2016 08:36
A+
A-

Muğla Barosu’nun tek liste halinde gidilen Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Cumhur Uzun güven tazeledi.

Muğla Barosu Yeni Hizmet Binası Toplantı Salonunda gerçekleştirilen seçimlerde avukatlar, baro başkanı, yönetim kurulu, disiplin ve denetleme kurulları ile Türkiye Barolar Birliği (TBB) delegelerinden oluşan asil ve yedek isimleri belirlemek için dün (Pazartesi) sandık başına gitti. Oy kullanma işlemi sabah 09.00’da başlayıp, saat 17.00’de sona erdi. 666 delege sandık başına gitti. Geçerli 625 oydan 618’ini alan Uzun, yeniden başkanlığa seçildi. 7 oy ise boş çıktı. Bir dönem daha başkanlık görevine seçilen Uzun’u 76 yaşındaki annesi Duraniye Uzun, eşi Çiğdem Uzun, yönetim kurulu üyeleri ve seçimlere katılan meslektaşları tebrik etti.

 

Seçime katılarak kendisine destek veren meslektaşlarına teşekkür eden Baro Başkanı Cumhur Uzun, “Muğla Barosu, 85 yıllık tarihinde ilk kez kendi binasında gerçekleştirmekte olduğu genel kurulunu yapılan yönetici belirleme seçimleriyle birlikte sonlandırmış bulunuyor. Meslektaşlarımız, genel kurulumuza ve seçimlere ilgi gösterdi. Ben öncelikle genel kurulumuza ve seçimlere ilgi gösteren, ilimizin uzak ilçelerinden kalkıp baroya ve mesleğine bu gününü, zamanını ayıran bütün meslektaşlarıma ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. 666 arkadaşımızın katılımıyla seçimlerimizi gerçekleştirdik. Tek aday ve tek listeyle girdiğimiz seçimimin sonuçlarına göre, meslektaslarımızın, bizim önümüzdeki 2016-2018 dönemi içinde baro yönetiminde olmamızı arzuladıklarını gördük. Bizde onların bu arzularına uygun olarak çalışmalarımızı sürdürüp, Muğla Barosu’nu mevcut gelmiş olduğu noktadan daha ileri seviyelere taşımak üzere yine aynı ilk günkü azim ve şevkimizle çalışmaya devam edeceğiz. Muğla Baro’suna geçen dönemde, halen içinde bulunduğumuz güzel bir tesis kazandırdık. Detaylarıyla yakından ilgilenip meslektaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verebilecek donanıma kavuşturduk. Yeni dönemde, sahip olduğumuz bu mekan içinde, meslektaşlarımıza daha faydalı, mesleğe yeni katılacak stajyerlerimize daha faydalı, Muğla’ya, hukuka ve adalete katkı sağlayıcı çalışmalarda bulunmayı hedefliyoruz. Bunu için inancımız ve artık fiziki imkanlarımızda var. Önümüzdeki dönemde Muğla Barosu’nun birçok alanda sesini daha gür duyuracağını ve meslektaşlarına daha faydalı olacağını bugünden müjdelemek istiyorum” dedi.

Uzun’un başkanlığındaki yeni yönetim kurulu Memiş Hüner Yağcıoğlu, Bekir Karaarslan, Mehmet Karaarslan, Sezayi Gökmen, Levent Sönmez, Figen Burcu Tekkaya, Hasan Cafer Alagün, Mustafa Ceylan Öztürk, Burcu Atakan ve Demet Can Tanış’tan oluştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.