arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5860
EURO
34,7910
ALTIN
2.412,82
BIST
9.645,02
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Açık
22°C
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
27°C

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİYLE TAMAMLANDI…

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİYLE TAMAMLANDI…
13 Kasım 2017 17:59
A+
A-

Muğla’nın etkin STK’larından “Muğla Hür Düşünce Platformu” üyeleri Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp fakültesi’ni ziyaret etti.

Platform divanı ve yönetim kurulu üyelerini, Muğla’nın etkin bürokratlarından olan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp fakültesi Dekanı Prof.Dr.Nevrez Hürriyet Aydoğan karşıladı.

Yapılan ziyaret sonrasında, çözüm odaklı bir yönetim anlayışı olan hastanenin ile karşı karşıya olduklarını ifade eden platform platform başkanı Taşkın Bilginer,“Bizim gözlemlediğimiz eski hastaneden buraya taşınan tek şey doktorlarımız olmuş. Bunun dışında görülen her şey bu hastaneye has bir şekilde dizayn edilmiş olması. Mobilya perde gibi mefruşat malzemelerinin hapishane atölyelerinde mahkumların topluma kazandırılması projesi kapsamında temin edilerek sosyal sorumluluk duygusu ile hareket edilmiş. 

Hizmete yeni giren Tıp Fakültesi Hastanesinin sağlık Turizmine hizmet edebilecek kapasitede olduğuna dikkat çeken platform genel sekreteri Devrim Karakuş, “Sadece ilçelere değil komşu illerden bile taleplerin geleceğine eminiz. Bu taleplere yapılan hastanenin donanımı, üst düzey standartları kolaylıkla sağlayacaktır. Önceki hastane ile mukayese dahi edilemeyecek fiziki imkanlar dikkat çekici. Her üç odadan birinin tek kişilik oda olması, iki kişilik üç kişilik odaların bile yeni nesil teknolojik imkanlarla donatılmış olması ve ferahlık fark ediliyordu” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.