arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5976
EURO
34,7428
ALTIN
2.506,53
BIST
9.524,59
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
19°C
Bodrum
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
13°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

ÖMER ÖZMEN: AÇIK, NET, ANLAŞILIR VE BARIŞÇIL BİR SÜREÇ SÜRDÜRECEĞİZ…

ÖMER ÖZMEN: AÇIK, NET, ANLAŞILIR VE BARIŞÇIL BİR SÜREÇ SÜRDÜRECEĞİZ…
19 Kasım 2017 12:19
A+
A-

Bodrum AK Parti İlçe Teşkilatı’nda Macit Gündoğdu’nun istifası üzerine boşalan başkanlık koltuğuna Genel Merkez tarafından Ömer Özmen aday gösterildi.

10 Aralık 2016 Tarihinde yapılacak kongrede aday olan Ömer Özmen seçim öncesi bi basın açıklaması yaptı:

Değerli Basın Mensupları,

Ömer Özmen yönetimindeki Ak Parti Bodrum Teşkilatı; açık, net, anlaşılır ve sürdürebilir barışçı bir siyaset izleyecektir. Bu siyaseti kendi mutfağımızda özenle hazırlayacağız ve kararlılıkla yürüteceğiz.

Siyasetimizin ilham kaynağı Ak Parti Programı, Seçim Bildirgeleri ve Partimizin kurduğu Hükümet Programlarıdır.

Bodrum’a YENİ BİR GELECEK sunacağız. Bu geleceği hangi özgün programla inşa edeceğimizi 10 Aralık 2017 tarihinde yapacağımız Kongremizde konuşacağız. Delegelerimizin onayını aldıktan sonra sizlerle paylaşacağız ve ses getirici görsellikle, kitlesellikle Bodrum halkına adım adım anlatmaya başlayacağız.

Nüfus olarak 200,000.lere doğru yol alan Bodrum Halkının ve Bodrum şehrinin ihtiyaçları üzerinden siyaset yapacağız. Rakiplerimizi de böyle olmaya davet edeceğiz.

Bodrum’da var olan siyasi partileri ve sosyolojik grupları, tarihi süreçten gelen etnik, dini, kültürel çatışmaları terk etmeye çağıracağız. Bir Turizm Merkezi olan Bodrum’u adeta Türkiye’mizin misafir odası olarak görüyoruz. Odamızı yılın 12 ayı misafir ağırlamaya hazır, tüm altyapısı bitmiş, bugünkü gibi ağlayan değil, gülen yüzlü bir şıklığa kavuşturmak zorundayız.

Bu misafir odamızda dünyanın tüm dil, din ve kültürel farklılıklarını barış, huzur ve güvenlik içinde bir arada yaşatmayı becermeliyiz.

Oluşturacağım Yönetim Kurulunu ve bu kurulun çalışma programını, yani bizi 2019 yerel, genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine götürecek YOL HARİTAMIZI kısa sürede hazırlayıp, ilçe kongremize sunacağız. Kongreden sonra, Bodrum’u CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINA hazırlayacak plan, program ve projeleri Bodrum Halkının değerlendirmesine sunacağız.

Bu aşamada sizinle paylaşacaklarım bunlardan ibarettir.

Hepinize saygılarımı sunuyorum…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.