arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5465
EURO
34,9405
ALTIN
2.443,63
BIST
9.716,77
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Parçalı Bulutlu
25°C
Bodrum
25°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Açık
24°C

BODRUM CUP” 17 EKİMDE 28’inci DEFA BAŞLIYOR…

BODRUM CUP” 17 EKİMDE 28’inci DEFA BAŞLIYOR…
28 Eylül 2016 10:11
A+
A-

Deniz, yelken ve mavi yolculuk tutkunların her yıl heyecanla beklediği Akdeniz ve Ege’nin en büyük yarışı başlıyor

Yelken dünyasının en önemli yarışlarından biri olan The Bodrum Cup Yelken Yarışları 28. kez yerli ve yabancı deniz tutkunları ve konuklarıyla ile buluşacak.

bodrum-cup-2016-328th The Bodrum Cup ahşap yelkenli tekne yarışları yelkencilerin yoğun katılımıyla Türkiye ve Yunanistan’da deniz ve kara etkinlikleri ile bir festival şeklinde gerçekleştirilecek.

Era Bodrum Yelken Kulübü’nün 1989’da başlattığı 28th The Bodrum Cup Yelken Yarışlarında bu yıl 100 tekne ve 1500 yelkenci yarışacak. Bu yıl 28.si düzenlenen ve bir Bodrum geleneği haline gelen The Bodrum Cup’a 5000 katılımcı bekleniyor. The Bodrum Cup’ta dünyadaki benzer organizasyonlardan farklı olarak denizciler konuklarıyla birlikte yarışabilecekler. Kabin kiralanarak da yarışa dahil olunabilen The Bodrum Cup’a guletlerin yanı sıra IRC, triandil, geleneksel ve diğer yelkenli kategorilerinde de katılım sağlanıyor.

bodrum-cup-2016-4bodrum-cup-2016-5

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.