arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4527
EURO
34,7949
ALTIN
2.427,41
BIST
10.082,77
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Açık
22°C
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

EĞİTİM KURUMLARINDAN BAŞKAN KOCADON’A ZİYARETLER…

EĞİTİM KURUMLARINDAN BAŞKAN KOCADON’A ZİYARETLER…
7 Aralık 2016 19:44
A+
A-

 

Profilo Marina İlkokulu’nun geçmiş dönem müdürlerinden Harun Güner, okullarına sağlamış olduğu destekler için Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a teşekkür ziyaretinde bulundu. 

Bodrum Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen ziyaret hakkında kısa bilgi veren Harun Güner, destekleri için okul adına Başkan Kocadon’a teşekkür etmek istediğini belirtti. Güner, “Hem başkanımızın hem benim yoğun iş tempolarımız nedeniyle geciken teşekkür ziyaretimi ancak bugün yapabildim. Geçtiğimiz yıllarda görev yaptığım Yalıkavak’ta bulunan Profilo Marina İlkokulu’na Bodrum Belediye Başkanımız, elinden gelen her türlü desteği vermişti. Ben de okulumuzun resim öğretmenlerinden Engin Suluyer’e ait bir kara kalem çalışması olan ‘Mehmet Kocadon portresini’ kendisine hediye ederek öğretmenlerimiz, velilerimiz ve çocuklarımızın adına teşekkürlerimi sundum” dedi.

Ziyareti için Harun Güner’e teşekkürlerini sunan Başkan Mehmet Kocadon da, “Resim öğretmeni Engin Suluyer’in değerli çalışması ve Harun Müdürümüzün ziyareti beni çok mutlu etti.” dedi.

Günün ikinci ziyareti Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlkokulu idarecileri ve okul aile birliği üyelerinden oldu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlkokulu Müdürü Harun Güner, Müdür Yardımcısı Hüseyin Taşkın, Okul Aile Birliği Başkanı Tuna Duygu Keskin ile birlik üyeleri Sibel Sevimli ve Ali Arıbaş’ın katıldığı ziyarette eğitimciler, Başkan Kocadon’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Eğitimin ve öğretimin ekmek gibi su gibi değerli olduğunu ifade eden Başkan Kocadon, “İlçemizdeki tüm eğitim kurumlarına ve öğrencilerimize elimden geldiğince destek olmaya devam edeceğim” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.